Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: čt březen 23, 2006 11:28 pm Předmět: Re: Koktání souvisí s psychikou... |
|
|
Možná, že víc než koktavost by byla počkážkou neznalost pravopisu - zmrazili přijímaeky .... hm, co shoda podmitu s poísudkem ? Clown |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Renata Anonymní
|
Zaslal: pá březen 24, 2006 8:44 am Předmět: |
|
|
a to jsi ještě neviděl výrazy jako: "výkend, vydíš, já ti to říkal, obědnat se k lékaři"......apod..(samozřejmě nejsou mé)
Ale možná s takovýmto přístupem bys měl hledat komunitu superchytrých, dokonalých a poemoudoelých lidí........třeba ti tam bude líp než tady......protože si zřejmě nepochopil o čem to tady je......
Tak jen tak dál.....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 24, 2006 10:12 am Předmět: |
|
|
Já myslím, že jsme na portálu chytrých lidí. Balbutici bývají prý chytří, podle statistik jsou s IQ nad průměrem.
Mi vždycky hrubý chyby v pravopise zarazí, nebo lépe oeeeno pobaví.Ale neznamená to, že bych se s váma nechtěl kamarádit, jsa taky těžký balbutik. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Renata Anonymní
|
Zaslal: pá březen 24, 2006 11:07 am Předmět: |
|
|
v tom případě.......vítej mezi námi!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jay
|
Zaslal: st duben 05, 2006 6:09 pm Předmět: |
|
|
já jsem taky balbutik...někdy tižkej,jindy lehkej a pozor.....!někdy se ze mi stane dokonce rovnocennej člověk
za život jsem se potkal s 2 lidma balbutického vyznání...to,že jich je 1 procento je možný....je fakt,že většinou asi držíme hubu,tak se vzájemně nepotkáme.....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prox
|
Zaslal: st duben 05, 2006 6:13 pm Předmět: |
|
|
ja nepotkal zadnyho.. ale docela by me tahle zkusenost zajimala. Bud bychom oba mluvili uplne plynule nebo by jsme se naopak navzajem tak rozsekali ze by jsme na sebe jenom blbe cumeli a nedokazali ze sebe dostat ani slovo Ale ne, to asi ne. A s tim pravopisem.. teda jak jsem teprve nedavno zjistil, jsem balbutik ( ne ze bych si te vady nebyl vedom jen jsem neznal ten nazev), iq podle posledniho mereni taky bude lehce nadprumerne, ale gramatika mi teda stejna nejde:) Ale sloh, to uz je jina kava  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jay
|
Zaslal: st duben 05, 2006 6:17 pm Předmět: |
|
|
já zjistil,že jsem balbutik včera...předtim,jsem si myslim,že jsem kreten,kterej se nedokáže vymáčknout.hned se cítim líp |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prox
|
Zaslal: st duben 05, 2006 6:23 pm Předmět: |
|
|
Jasne, kdyz tomu das vedecky pojmenovani tak jses proste jen dalsi z rady "postizenych", ale uz v tom nejsi sam  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bita
|
Zaslal: čt leden 11, 2007 5:29 pm Předmět: |
|
|
[color=věřlet:539e19505e]
Ahojky vsichni uplne souhlasim s tim pribehem jak napsala ted envim kdo! ale amm uplne stejyn problem a hrozne me to trapi nevite co mamedelat proti tomu? _________________ betka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
daraj
|
Zaslal: út březen 20, 2007 7:14 pm Předmět: |
|
|
jay napsal: | já zjistil,že jsem balbutik včera...předtim,jsem si myslim,že jsem kreten,kterej se nedokáže vymáčknout.hned se cítim líp |
lol no tak tomu jsem se od srdce zasmál, ale něco asi na tom bude... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|