Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Driv3rko
|
Zaslal: st leden 19, 2011 5:54 pm Předmět: Koktanie.. pričina |
|
|
Zdravim všetkych balbutikov..
chcel by som sa poradit .. moje koktanie som si zacal vsimat najviac asi pred pol rokom, kedy som zacal mat problem pri vypytani si nieco v okienku a podobne..
no a chcel by som sa spytat.. pred rokom a pol som zacal fajcit.. mam teraz 17 rokov.. pred tym ako som zacal fajcit som mal problemy fakt len minimalne.. teraz si neviem bez koktania nieco vybavit u ucitelky, alebo si kupit noviny..
može to byt sposobene fajcenim? teda mensou kondiciou?.. moja rec sa zlepsi aj hned potom ako bicyklujem.. na nejakych 15minut.. potom zas po starom..
Dakujem vopred  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Driv3rko
|
Zaslal: pá leden 21, 2011 1:13 pm Předmět: |
|
|
tak co , vedel by mi niekto poradit? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
duda.la
|
Zaslal: so leden 22, 2011 8:13 pm Předmět: |
|
|
cau.no urcite to nema s kourenim nic spolecneho.co se tyka kondice,vetsinou se spatne mluvi,kdyz je clovek unavenej nebo ospalej atd.protoze se spatne soustredis na rec.zdar |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fuga
|
Zaslal: po leden 24, 2011 8:54 am Předmět: |
|
|
Ahoj kolego, nepochybně by šly prokázat souvislosti se sníženou průchodností vzduchu hrtanem a hlasivkami v souvislosti s kouřením , ale ať je to jak chce, můžu Ti doporučit jediné: VYSER SE NA TO A TO HNED! Možná jsem na kuřáky poněkud vysazený, ale to nic nemění na skutečnosti, že ušetříš, budeš zdravější, nebudeš otravovat okolí a znečišťovat prostředí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdendaobratle
|
Zaslal: so listopad 09, 2013 11:19 pm Předmět: |
|
|
Myslím , že kouření nemá vliv na řeč jelikož jsem kouřil a přestal jsem a žádný změny jsem nezaznamenal.
Co se týče sport , ten tě vysiluje z mluvení,ale sport dělej i více . Chodil jsem do posilovny a během cvičení jsem moc nemluvil moc to nešlo .Měl jsem štěstí , že tam chodili semnou klucí jezdili jsme tam 3 plný auta tak jsem byl mezi svýma .Zdenek _________________ jsem balbutik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|