Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zdendaobratle
|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 10:27 pm Předmět: Nová mluva v Čechách - zkušenosti a zde to založit? |
|
|
Máte někdo zkušenosti , že by se to udělalo tady v Čechách, a zde to založit , že by to někdo vedl - ozvěte se. _________________ jsem balbutik
Naposledy upravil zdendaobratle dne so listopad 09, 2013 2:50 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TaRa
|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 10:46 pm Předmět: |
|
|
nova mluva je v cesku, to prave mi slovaci ju mame trochu od ruky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gogo
|
Zaslal: so listopad 09, 2013 12:19 pm Předmět: |
|
|
Tady je rozdíl mezi pojmy Čechy a Česko. Česko je ve stejném postavení jako Slovensko, jenže Česko se skládá ze 3 historických zemí bývalé Koruny České a to z Čech, Moravy a Slezska, čili Zdeněk myslel v Čechách jako v Čechách ne v Česku obecně Nová mluva je totiž ve Slezsku, je pravda, že je v Česku, ale není v Čechách. Tak takto na vysvětlenou, možná vy Slováci v tom máte trochu guláš, tak je potřeba se to doučit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TaRa
|
Zaslal: so listopad 09, 2013 2:58 pm Předmět: |
|
|
aha vdaka, pre mna doteraz platilo Česko = Čechy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdendaobratle
|
Zaslal: so listopad 09, 2013 3:56 pm Předmět: |
|
|
TaRa napsal: | aha vdaka, pre mna doteraz platilo Česko = Čechy  |
to Nevadí. udělat to poblíž okolí Prahy , Jenom jse to rozděluje na tři části Zdenek _________________ jsem balbutik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tereez
|
Zaslal: pá březen 28, 2014 6:26 pm Předmět: |
|
|
A kdo by to vedl? Co by se tam dělalo? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdendaobratle
|
Zaslal: út duben 15, 2014 8:17 pm Předmět: Nová mluva |
|
|
Ahoj zjistil jsem , že se konají srazy v Praze balbutiků.Kde to nevím přesně snad se někdo ozve kde se to koná.
Jinak jsem si pročet systém terapie v Třinci a zjistil jsem v příspěvku Warrior within co píše a postup mluvy.Přesně tento postup jsme měli v Praze 8 V Kobylisých - inter.škola pro vadně mluvicí. Terapie trvala 1 mesíc při škole, zapomenout na starou řeč a učit se úplně od začátku mluvit pomalu. Ale chce to provádět ve skupinách a sněkým , kdo má tento problém. Absovoval jsem to tři roky za sebou, myslím že to v tu dobu hodně pomohlo. _________________ jsem balbutik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
adam
|
Zaslal: st duben 16, 2014 7:28 am Předmět: |
|
|
zdendaobratle: v tu dobu? a dlouhodobě? rok, dva, tři.. ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdendaobratle
|
Zaslal: st duben 16, 2014 9:10 pm Předmět: |
|
|
adam napsal: | zdendaobratle: v tu dobu? a dlouhodobě? rok, dva, tři.. ? |
Absovoval jsem ji v r. 1973 - 1975 , chodil jsem tam 3 roky. V té době jsem začal mluvit dobře. Po čase se to zase trochu zroršilo. ale klidně bych si to zopakoval. Ted je to 40 let Zdenek. _________________ jsem balbutik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|