Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Eva V.
|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 10:01 am Předmět: Prosím o pomoc s výzkumem k diplomové práci |
|
|
Dobrý den!
Jsem studentkou magisterského studia na Masarykově univerzitě, obor speciální pedagogika - logopedie, surdopedie. Svoji diplomovou práci píšu na téma: "Profesní orientace/uplatnění osob s narušenou komunikační schopností."
Ráda bych navázala spolupráci s těmi, kteří mají zkušenosti (nebo je právě získávají) s hledáním zaměstnání.
Jednalo by se o kvalitativní výzkum, odpovědi na otevřené otázky, ANONYMNÍ. Po dokončení bude diplomová práce přístupná neomezeně na internetu.
Prosím napište mi na e-mail: e.vackova@seznam.cz
Pokud na mě máte otázky určitě se ptejte.
Děkuji všem za pomoc! S pozdravem Eva Vacková |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eva V.
|
Zaslal: ne březen 31, 2013 8:44 am Předmět: |
|
|
Děkuji všem za pomoc! Získala jsem dostatek respondentů, diplomová práce bude zveřejněna přibližně v červnu, po obhajobě. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eva V.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
gogo
|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 10:56 am Předmět: |
|
|
Jak jsem tak koukal na počet respondentů, kteří se zúčastnili tohoto výzkumu, tak si myslím, že to byl jen mizivý počet ze kterého se jen těžko dá vyvodit všeobecný pohled na tuto problematiku. Jinak je to zpracováno profesionálně, jen ten malý počet zúčastněných mne překvapil. Ono takovýchto výzkumů se většinou účastní jen lidé, co ještě nezatrpkli nad svým osudem, většinou to jsou lidé se šťastnou povahou a dobrým rodinným zázemím. Ti ostatní se podobných projektů neúčastní, protože jim je jasné, že jim to v ničem nepomůže. A protože takovéto výzkumy by měli zahrnout všechny kategorie balbutiků a to nejen tyto abnormálně pozitivní jedince, tak si myslím, že z této DP nejde udělat jednoznačný závěr. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|