Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
danielo
|
Zaslal: st květen 08, 2013 3:07 pm Předmět: |
|
|
Kral napsal: | Pri-pri-pridavam sa som z BA! velmi rad by som spoznal novych ludi s podobnym problemom. Ja osobne by som to videl na nejaky vecer v BA v podniku  |
..ahoj, tak aby a to niekam pohlo, navrhnem teda datumy, kedy by som mohol ja: 20,21,22 alebo 24.05.2013 po 16tej v BA, skorsi datum sa mi neda, pretoze sa mi neda ty by si mohol? alebo kedy by si preferoval ty? neni mozne, aby sme nenasli spolocny termin ..
+ keby tu bol aj nejaky iny zaujemca, dajte vediet, kedy asi by mohol .. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
juro92
Založen: 2.11.2011 Příspěvky: 27 Bydliště: Bratislava, Slovensko
|
Zaslal: st květen 08, 2013 3:24 pm Předmět: |
|
|
V tie dni my vyhovuje ktorýkoľvek, nakoľko mám hluchý týždeň v skúškovom ale asi skôr toho 21 a 22 ... Miesto by som navrhol Zelený strom na Obchodnej (dobrý pub na obchodnej - pivo za 1€ a burger s hranolkami za 3,60) Stretko môže byť na zastávke Vysoká pri sporiteľni čo vy na to? Čas si povedzte vy, mne je jedno |
|
Návrat nahoru |
|
 |
danielo
|
Zaslal: st květen 08, 2013 3:36 pm Předmět: |
|
|
juro92 napsal: | V tie dni my vyhovuje ktorýkoľvek, nakoľko mám hluchý týždeň v skúškovom ale asi skôr toho 21 a 22 ... Miesto by som navrhol Zelený strom na Obchodnej (dobrý pub na obchodnej - pivo za 1€ a burger s hranolkami za 3,60) Stretko môže byť na zastávke Vysoká pri sporiteľni čo vy na to? Čas si povedzte vy, mne je jedno |
noo, super, takze predbezne sa teda dohodnime na 21.05.2013 na zastávke Vysoká pri sporiteľni v BA, cas ked teda mozem za mna o 16:30, ok?
Samozrejme, dovtedy sa moze cokolvek zmenit, no to si dame vediet .. ako sa spozname? budem mat cerveny karafiat? ale jasne ze nie, robim si srandu, to si este upresnime neskor .. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
juro92
|
Zaslal: st květen 08, 2013 3:43 pm Předmět: |
|
|
sorry ja som zabudol že mám utorky jazykovku od pol 6 do 7 tak 22. v stredu to bude pre mňa lepšie |
|
Návrat nahoru |
|
 |
juro92
|
Zaslal: st květen 08, 2013 3:47 pm Předmět: |
|
|
spoznať podľa mna bude nejlepšie si vymeniť čísla  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
danielo
|
Zaslal: čt květen 09, 2013 6:13 pm Předmět: |
|
|
juro92 napsal: | sorry ja som zabudol že mám utorky jazykovku od pol 6 do 7 tak 22. v stredu to bude pre mňa lepšie |
caw, ok , tak teda predbežne v stredu 22.05.2013 o 16:30 .. čísla vymeníme cez súktromnú správu? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mayko
|
Zaslal: pá květen 10, 2013 10:47 am Předmět: |
|
|
Tak vy zapadniari sa dajte dokopy, pozoznamujte sa a potom môžme urobiť spoločne stretko....zatiaľ dokoktania  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
danielo
|
Zaslal: pá květen 10, 2013 4:30 pm Předmět: |
|
|
mayko napsal: | Tak vy zapadniari sa dajte dokopy, pozoznamujte sa a potom môžme urobiť spoločne stretko....zatiaľ dokoktania  |
**ja som povedal, za mňa som ochotný prísť na stredné slovensko aj sám, ak príde východ ..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mayko
|
Zaslal: so květen 11, 2013 2:06 pm Předmět: |
|
|
Vychod príde kedykoľvek....v tom nie je najmenší problem....nasadneme do auta a ideme  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
danielo
|
Zaslal: so květen 11, 2013 6:23 pm Předmět: |
|
|
mayko napsal: | Vychod príde kedykoľvek....v tom nie je najmenší problem....nasadneme do auta a ideme  |
ok, beriem ta za slovo. Osobne by som to videl niekedy na mesiac jún, júl či august .. to sa ešte dohodneme neskôr .. možno sa pridá aj nejaký ďaľší záujemca a dáme to nejako dokopy.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klitoris
|
Zaslal: so květen 11, 2013 6:30 pm Předmět: |
|
|
danielo napsal: | mayko napsal: | Vychod príde kedykoľvek....v tom nie je najmenší problem....nasadneme do auta a ideme  |
ok, beriem ta za slovo. Osobne by som to videl niekedy na mesiac jún, júl či august .. to sa ešte dohodneme neskôr .. možno sa pridá aj nejaký ďaľší záujemca a dáme to nejako dokopy.. |
+ Misha, ona ze pojde tiez
najlepsie na nejaku chatu ist. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
danielo
|
Zaslal: so květen 11, 2013 7:17 pm Předmět: |
|
|
Klitoris napsal: | danielo napsal: | mayko napsal: | Vychod príde kedykoľvek....v tom nie je najmenší problem....nasadneme do auta a ideme  |
..no super uvidim, ako dopadne moje stretko s jurom92, mozno by siel aj on, mozno aj "Kral" co reagoval v tejto teme by siel .. zoberem auto, 4 ludi so zapadu mozem vziat .. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klitoris
|
Zaslal: ne květen 12, 2013 12:13 pm Předmět: |
|
|
danielo napsal: | Klitoris napsal: | danielo napsal: | mayko napsal: | Vychod príde kedykoľvek....v tom nie je najmenší problem....nasadneme do auta a ideme  |
..no super uvidim, ako dopadne moje stretko s jurom92, mozno by siel aj on, mozno aj "Kral" co reagoval v tejto teme by siel .. zoberem auto, 4 ludi so zapadu mozem vziat .. |
jj my takysto vychod + zapad sa spoji proti koktavosti.
Do boja  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kral
|
Zaslal: út květen 14, 2013 1:43 am Předmět: |
|
|
Som za, 22 mi vyhovuje, este keby sa pridala nejaka slecna, bolo by to uplne super ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
danielo
|
Zaslal: so květen 18, 2013 2:33 pm Předmět: |
|
|
caute, tak teda plati to toho 22ho? Za mna urcite ano, 16:30, zastavka Vysoka v BA .. hmm? prida sa este niekto? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|