Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zoranka
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 6:47 pm Předmět: |
|
|
Obec s lepším názvem tam je, ale je to relativně daleko . Takže myslím, že v mém případě je lepší chodit pěšky.
Já mluvím hodně rychle skoro pořád, ale dost možná je to i tím, že mám takovou povahu (všechno mě hrozně bere - i v dobrém, i ve špatném smyslu).  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hegi
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 6:48 pm Předmět: |
|
|
Anet napsal: | Koukam, ze s tim vsichni docela slusne bojujem Ale tak si rikam, clovek ma na co vzpominat  |
Nejlip se na to bude vzpominat, az budem mluvit krasne plynule!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zoranka
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 6:50 pm Předmět: |
|
|
Anet napsal: | Koukam, ze s tim vsichni docela slusne bojujem Ale tak si rikam, clovek ma na co vzpominat  |
Áno, život by byl nezajímavý a nudný  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hegi
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 6:52 pm Předmět: |
|
|
Tak me jeste napadlo jak to mate vy ze vztahama? Ja totiz dost bidne, tak se jen tak ptam... Za vama by asi kluci meli chodit, tak to mozna mate trosku jednodusi?...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zoranka
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 6:56 pm Předmět: |
|
|
V tomto ohledu problémy nemám, ale mně tedy koktaví (nebo zadrhávající se) kluci také nevadí.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anet
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 7:20 pm Předmět: |
|
|
Co se tyce vztahu, tak s tim nemam problemy a kdyz na to prisla s pritelem pokazde rec, tak vzdy jen v pozitivnim slova smyslu Jinak kdybych narazila na kluka se stejnym problemem, tak by mi to asi rozhodne nevadilo, jelikoz sama vim, cim si clovek prochazi a co zaziva. Jinak Hegi divil by ses, ale v dnesni dobe mi prijde, ze zacinaj za klukama chodit spis holky o to vic si tedy cenim, kdyz dokaze prijit kluk jako prvni
A k rychlosti mluveni, az tak moc rychle nemluvim, ale nekdy mam tendenci to ze sebe co nejrychleji dostat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hegi
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 7:39 pm Předmět: |
|
|
no ja se jeste nebyl schopnej dokopat k tomu, abych sel za nejakou slecnou a oslovil ji... a tak si za to muzu sam, ze jsem furt sam snad se to zlepsi no  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anet
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 7:42 pm Předmět: |
|
|
A kolik ti je vubec let, smim-li se zeptat? Jinak se odhodlej a bez do toho, co horsiho se muze stat, nez ze by te odmitla Nejlepsi je, kdyz se s tim dotycnym sem tam vidas a treba po sobe uz nejakou dobu koukate. Nebo nekde na akci...tk kdyz po tobe kouka, tk je jasny, ze ma zajem. Takze o to lehci to i treba muze byt ...si myslim ale mluvim z vlastni zkusesnosti no  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hegi
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 7:54 pm Předmět: |
|
|
je mi 20 . Tak jako prilezitosi uz jsem mel spousty jenze jsem vzdy nenasel odvahu a nebo jsem to nejak posral ... . Ale jako bavit se s holkou, kdyz jsem opily tak to se da. Horsi je to kdyby pak melo dojit na schuzku, kde bych mel byt strizlivi a normalne se bavit. No jeste jsem tak daleko nebyl ...  . Jen snad jednou a to byl typ devcete, ktera toho namluvila jeste min nez ja! Takze to dopadlo tak, ze jsme spolu byli +- hodinu a z toho jsme vetsinu casu mlceli ... Tohle me dost demotivovalo a uz jsem to nezopakoval ale zas muzu rict, ze ja se snazil, ale i tak me ego utrpelo silnou ranu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anet
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 8:04 pm Předmět: |
|
|
No, ja jsem na tom uplmńe stejne, vzdy se mi to lip povida, kdyz mam trochu pripito Ale tak to pujde, hlavne se nesmis vzdavat. V nejlepsim pripade za tebou holka prijde sama hele Jinak ja taky zrovna nejsem moc upovidanej clovek a rande, co jsi popsal, uz jsem taky parkrat zazila a obcas takove schuzky se znamymi zazivam  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zoranka
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 8:06 pm Předmět: |
|
|
Zkus chodit do nějakých zájmových kroužků (nebo podobných skupin), tam se můžeš s někým seznámit. Asi je to docela častá rada, ale myslím, že takový postup není špatný -budete mít i společná témata k rozhovoru.
Já jsem teda ukecaná strašně  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hegi
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 8:17 pm Předmět: |
|
|
No posledni dobou mam za sebou docela velka rozhodnuti. Napr. ten jazykovy kurz + jsem ted prestal chodit do sportu, ktery jsem delal 4 roky . Takze budu mit docela dost casu, tak se asi podivam po nejakym dalsim zajmu/konicku, kde by mohly byt slecny . A poradne se dotoho opru , abych si konecne taky zkusil, jaky to je byt ve vztahu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anet
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 8:26 pm Předmět: |
|
|
No reknu ti jedno, je to prijemny, kdyz mas nekoho, o koho se muzes oprit ale samozrejme to ma sve klady i zapory...stejne jako kdyz je clovek sam A co jsi delal za sport? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hegi
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 8:38 pm Předmět: |
|
|
delal jsem capoeiru coz je taky pekne blby slovo na to, aby jste to nekomu rekly posledni dobou mi to zacalo delat nejak problemy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zoranka
|
Zaslal: ne duben 22, 2012 8:43 pm Předmět: |
|
|
A nechal jsi toho kvůli čemu? |
|
Návrat nahoru |