Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
David
Založen: 17.10.2005 Příspěvky: 23 Bydliště: Ostrava- Radvanice
|
Zaslal: st duben 26, 2006 6:16 am Předmět: Ostraváci!! |
|
|
Ahoj...
tak chtěli bychom s jedním kolegou z našeho obru založit takový Balbus club v Ostravě..
Tak kdo by byl z okolí Ostravy a měl by o to zájem se s nám scházet tak se ozvěte......  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
honz Anonymní
|
Zaslal: ne duben 30, 2006 1:32 pm Předmět: |
|
|
čau Davide.Jsem z Ostravy a už sem taky o tomhle přemýšlel...
dobrý nápad.Mužem se někdy sejít třeba v nějaké hospudce( V OVA jich je spousty)a pokecat
Když tak napiš na můj mejl drumm@centrum.cz
euste honz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rhett
|
Zaslal: út květen 02, 2006 3:19 pm Předmět: |
|
|
Super!!! Vidím to na dobrý pokec. A už se těším  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin
|
Zaslal: út květen 02, 2006 5:25 pm Předmět: |
|
|
čest Rhett honz,jsem z Havíoova a chtěl bych se setkat,tak napište emaila na martpal@seznam.cz nebo na moje icq.Zatím čest |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rhett
|
Zaslal: út květen 02, 2006 9:03 pm Předmět: |
|
|
Suuppeerr!! Tak už se to rýsuje. Má to celkem rychlý spád. též jen navrhnout čas - já můžu určitě v pondělky, u středy a čtvrtku podle domluvy. A co vy? No a také místo - jestli znáte nějakou dobrou hospudku, sem s ní. Jste-li čajomilové, můžeme skočit i do čajovny Je tam trošku větší klid a člověk na sebe nemusí tak hulákat. Ale netrvám na tom ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin
|
Zaslal: st květen 03, 2006 8:16 am Předmět: |
|
|
Rhett super,jdu s jedním kámošem,s Davidem,pokecat v neděli do Hávu,tak jestli chceš mužeš se přidat,jinač pro mi jsou nejlepší víkendy,bo už makám a přes týden je toho dost a času moc není.Napiš radši na email,je to lepší,bo si to rychleji přečtu.Zatím čest |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin
|
Zaslal: st květen 03, 2006 8:18 am Předmět: |
|
|
Rhett super,jdu s jedním kámošem,s Davidem,pokecat v neděli do Hávu,tak jestli chceš mužeš se přidat,jinač pro mi jsou nejlepší víkendy,bo už makám a přes týden je toho dost a času moc není.Napiš radši na email,je to lepší,bo si to rychleji přečtu.Zatím čest |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|