|
Balbutická komunita fórum o všem možném a koktavosti nejvíc:-)
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
-pepa-
|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 5:48 pm Předmět: Co děláte za práci, co jste vystudovali? |
|
|
Pořád se tu bavíme co ve škole, jak to berou přátelé atd...,
ale zajímá mě jak to berou zaměstnavatelé.
Pochlubte se co děláte za práci. Přemýšlím, na jakou VŠ jít a tohle hledisko bych do toho taky chtěl zakomponovat. Jasně, je lepší přemýšlet o tom, jak se toho zbavit, ale to je na dlouhé povídání... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
juro92
Založen: 2.11.2011 Příspěvky: 27 Bydliště: Bratislava, Slovensko
|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 6:42 pm Předmět: Re: Co děláte za práci, co jste vystudovali? |
|
|
-pepa- napsal: | Pořád se tu bavíme co ve škole, jak to berou přátelé atd...,
ale zajímá mě jak to berou zaměstnavatelé.
Pochlubte se co děláte za práci. Přemýšlím, na jakou VŠ jít a tohle hledisko bych do toho taky chtěl zakomponovat. Jasně, je lepší přemýšlet o tom, jak se toho zbavit, ale to je na dlouhé povídání... |
Na výšku choď na takú čo ťa bude baviť, nenechaj sa obmedzovať  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gogo
|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 12:45 am Předmět: |
|
|
Myslím, že u technických služeb bychom udělali víc práce a byli bychom více užiteční než na VŠ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
juro92
|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 6:45 pm Předmět: |
|
|
gogo napsal: | Myslím, že u technických služeb bychom udělali víc práce a byli bychom více užiteční než na VŠ. |
Ja si myslím že treba ísť za svojimi snami  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pepan
|
Zaslal: st leden 18, 2012 10:14 am Předmět: Re: |
|
|
Tak já jsem vyučený automechanik s nástavbou na autotronika (diagnostika, elektro,...). Práce se mi docela těžko sháněla s mým koktáním, tak jsem si zařídil s kamarádem kousek od Vyškova vlastní autoservis. Lepší věc jsem nemohl udělat. Od příštího roku chci dálkově studovat VŠ. Teď jí vlastně dělám taky, ale nechodím tam. Mám statut studenta a ušetří mi to ročně nemalé částky, které mohu investovat do vybavení servisu.
PS: Kdyby někdo potřeboval pomoct s autem, klidně se na mě obraťte  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
juro92
|
Zaslal: ne duben 01, 2012 4:30 pm Předmět: Re: |
|
|
Pepan napsal: | Tak já jsem vyučený automechanik s nástavbou na autotronika (diagnostika, elektro,...). Práce se mi docela těžko sháněla s mým koktáním, tak jsem si zařídil s kamarádem kousek od Vyškova vlastní autoservis. Lepší věc jsem nemohl udělat. Od příštího roku chci dálkově studovat VŠ. Teď jí vlastně dělám taky, ale nechodím tam. Mám statut studenta a ušetří mi to ročně nemalé částky, které mohu investovat do vybavení servisu.
PS: Kdyby někdo potřeboval pomoct s autem, klidně se na mě obraťte  |
Podľa mna choď za tým čo ťa baví, neobmedzuj sa, keď je tvoj sen byť manažérom firmy choď si zatým, a nerob za výrobnou linkou len preto že nemusíš veľa komunikovať s ľudmi, to bol len príklad. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zoranka
|
Zaslal: ne duben 01, 2012 10:19 pm Předmět: |
|
|
Já studuju na VŠ češtinu a ruštinu (teď jsem tedy studium na půl roku přerušila). V prvním ročníku jsme dělali různé prověřovací (výslovnostní) testy na odhalení řečových vad. U mě si nikdo ničeho nevšiml (já tedy moc nekoktám, spíš často mluvím hodně rychle a někdy se zadrhnu). U vyučujících jsem se setkala s různým přístupem; někteří mi dávali horší známky, protože řeč nezněla "pěkně hladce" (u jazykových zkoušek) . Většinou to ale šlo.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tereez
|
Zaslal: so listopad 24, 2012 11:12 pm Předmět: |
|
|
Tak já třeba studuji speciální pedagogiku (dálkově), čili ústní zkoušky nemám, zatím jsem měla jenom jednu. Specializaci samozřejmě nemám logopedii, ale etopedii a psychopedii, kde si myslím, že můj problém nebude problémem, ba dokonce možná i naopak. U dětí s poruchami chování můžu vypadat jako ta učitelka, která je jiná, stejně jako ony =))
Jdětě si za svých cílem !!! Příští rok se hlásím na psychologii, tam jim to teprve natřu. _________________ facebook: Teri Břečková
tel. +420 720 534 019
e-mail: teri.heart@seznam.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sissi
|
Zaslal: po listopad 26, 2012 11:13 am Předmět: |
|
|
tereez napsal: | Tak já třeba studuji speciální pedagogiku (dálkově), čili ústní zkoušky nemám, zatím jsem měla jenom jednu. Specializaci samozřejmě nemám logopedii, ale etopedii a psychopedii, kde si myslím, že můj problém nebude problémem, ba dokonce možná i naopak. U dětí s poruchami chování můžu vypadat jako ta učitelka, která je jiná, stejně jako ony =))
Jdětě si za svých cílem !!! Příští rok se hlásím na psychologii, tam jim to teprve natřu. |
Psychologia priťahuje aj mna a tiež nad tým rozmýšlam. Ale bohužial momentálne som v štátnicovom ročníku na úplne inom odbore, tak si budem musieť na to ešte počkať... Možno práve psychologia by nám dokázala poskytnúť odpovede na podstatu ale aj príčiny nášho problému... ) dúfam že mi to odhodlanie vydrží aj do budúcnosti lebo už teraz mám neskutočné bobky zo štátnic...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mike92
|
Zaslal: so leden 26, 2013 6:32 pm Předmět: |
|
|
Studovat Psychologii mě taky velice láká ...ikdyž čas ukáže no .D  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|