|
Balbutická komunita fórum o všem možném a koktavosti nejvíc:-)
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
radeek
|
Zaslal: ne leden 31, 2010 10:10 pm Předmět: sebevědomí |
|
|
jak získat sebevědomí?
Naposledy upravil radeek dne út srpen 23, 2011 2:46 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Giovanni
|
Zaslal: ne leden 31, 2010 10:47 pm Předmět: |
|
|
nemyslis ze väcsina ludi by uz davno nekoktala,kebyze je to pravda? sex je ako bicyklovanie sa...prv padas,ale potom ti to ide vzdy lepsie a lepsie/to bol len priklad,nevravim o sebe ,len som chcel poukazat nato ze prvy krat sa vsetkeho clovek boji,prekona strach a neboji sa uz,len koktanie ostane...to len tak lahko neodstrani clovek.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BigBoss
|
Zaslal: po únor 15, 2010 7:14 pm Předmět: |
|
|
Tak sex ti na to jako nejaky zazracny lek opravdu nepomuze, ale ziskane sebevedomi mozna ano.. nicmene sex je zdravi prospesny, tak hura do toho  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jablko
|
Zaslal: pá únor 19, 2010 10:01 am Předmět: |
|
|
Ahojte,
v mojom pripade mi pomaha akykolvek sposob odreagovania sa, ktory mi umozni nemysliet na to, ze sa zakokcem a nebat sa slov, ktore mam na jazyku. Sex alebo aj obycajne flirtovanie je urcite jeden z nich. Neviem, ako presne sa citite vy chlapi, ale ja sa velmi malokedy zakokcem, ked som vo faze zaciatku vztahu alebo len vzrusujucich sympatii, co sa do vztahu nikdy nemusia vyvinut... alebo v momentoch pred, pocas a po sexe... co znaci o jasnom podiele psychiky na zajakavosti.
Na druhej strane to vsak nevidim ako sposob terapie teda aspon nie v mojom pripade. To by pre mna znamenalo zmenit moj charakter a podriadit ho mojej ne/zajakavosti.
Chalani, mam na vas jednu otazku. Casto som rozmyslala, preco je viac balbutikov ako balbuticiek (a uz som nasla aj niekolko neurologickych teorii), a tiez som pocula, ze mnoho chalanov balbutikov sa dokonca viac zajakava pri dobyvani-ziskavani baby... Su pre vas tieto situacie recovo narocnejsie? Citite v sebe rozpor medzi: chcem tu babu a musim sa jej prehovorit a zbalit ju <-> urcite sa zakokcem, nemal by som ani otvarat usta ?
Ako som pisala, pre mna su tieto situacie najplynulejsie, ale mozno ako baba to mam lahsie (aj ked aj ja zvyknem byvat aktivna a malokedy cakam, kym chlap spravi prvy krok)...
Dikes za objasnenie rozdielov muzskeho a zenskeho sveta balbutikov  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Giovanni
|
Zaslal: ne únor 21, 2010 5:00 pm Předmět: |
|
|
ahoj jablko,ja praveze nekoktam vobec ked balim daku dievcinu ,alebo mam priatelku.Pre mna to je ako liek,ale to som uz opisoval aj v inej teme  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ico
|
Zaslal: ne únor 21, 2010 11:12 pm Předmět: |
|
|
mne sa rozprava s priatelkou v pohode, lebo jej verim a som pri nej v pohode, pri rozpravani so zenou ktora je mi sympaticka, tak vela krat zo zaciatku mam rec dobru, ale ked sme uz dlhsie, tak neviem preco sa to trochu zhorsi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BigBoss
|
Zaslal: st únor 24, 2010 9:38 pm Předmět: |
|
|
Tak ja uz tu pravou holcinu mam a chci si ji jednou vzit , tak uz jsem delsi dobu nikoho nebalil. Ale predtim, proste jsem to neresil a vzal si mp3 (viz moje jine tema, s tim prilis nekoktam).. anebo sem je balil v prostredi, na kterych se rytmicka hudba vyskytuje. Jo a taky pri chuzi se mi lepe mluvi.. ta ma v sobe totiz taky rytmus. Jak je nejake spatne obdobi a ja se pri romanticke prochazce zastavim, neni to uplne ono  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BigBoss
|
Zaslal: st únor 24, 2010 9:40 pm Předmět: |
|
|
Ju ale jinak ten pocit pocatecni euforie urcite spise pomaha, nez rusi.. jo a treba ve stresovych situacich kdy mam cas ale musim presne jednat se mi mluvi dobre, treba kdyz do me naboural jeden cip s Fabii.. no ale nebudu havarovat kazdy den proto, abych nekoktal  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gogo
|
Zaslal: so únor 27, 2010 5:24 pm Předmět: |
|
|
Sex nevím jestli pomáhá, protože asi ani nikdy žádný mít nebudu. Holky zkrátka nemají zájem. Musím říci, že holkám se asi docela líbím, protože mě vždy osloví jako první. Ale když se mě ta holka opravdu líbí, tak se chovám radši nadřazeně, aby nic nepoznala, ale zase si o mě myslí, že jsem namyšlenej, takže nic. A když se náhodou víc rozmluvím, tak se na mě zase dívají s takovým pochopením a lítostí, že si připadám jako ten největší debil a idiot na světě.
Ale je fakt, že s každou bych taky nešel. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
adam
|
Zaslal: út březen 02, 2010 9:43 am Předmět: |
|
|
Ahoj, v mém případě mi sex pomohl, ale jen dočasně-zpočátku. Možná to nebylo vyloženě sexem, ale novým vztahem jako celkem-nadšení, euforie, zamilovanost... a z toho přicházející uvolnění...
Teď jsem s partnerkou přes 2 roky a že by měl na mě sex vyloženě pozitivní účinky, to se říct nedá.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BigBoss
|
Zaslal: pá březen 19, 2010 11:34 pm Předmět: |
|
|
adam napsal: | Ahoj, v mém případě mi sex pomohl, ale jen dočasně-zpočátku. Možná to nebylo vyloženě sexem, ale novým vztahem jako celkem-nadšení, euforie, zamilovanost... a z toho přicházející uvolnění...
Teď jsem s partnerkou přes 2 roky a že by měl na mě sex vyloženě pozitivní účinky, to se říct nedá.
 |
je treba to pravidelne testovat
Euforie z noveho vztahu, nebo v blizkosti nejake osoby urcite hraje vyraznou roli. Ale ze by clovek kvuli tomu musel menit kazdy tyden partnerku, to radsi ne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|