Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Klitoris
|
Zaslal: ne březen 08, 2009 7:58 pm Předmět: Kebyze stratim pamät |
|
|
Tak si hovorim, co by sa stalo, keby ze stratim pamät. Ze ci by som potom rozpraval normalne, kedze by som si nic nepamätal.
Dakomu sa to stalo? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Giovanni
|
Zaslal: ne březen 08, 2009 8:02 pm Předmět: |
|
|
ako chces ist nato? elektrosoky ,neverim ze pomoze tie dobre zenske si nepamätat hmm ani nikoho s rodiny,alebo znamych? radsej budem koktat,ale nech pamät mi sluzi ja som takeho nazoru  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pato
|
Zaslal: st listopad 11, 2009 8:18 pm Předmět: |
|
|
Giovanni napsal: | ako chces ist nato? elektrosoky ,neverim ze pomoze tie dobre zenske si nepamätat hmm ani nikoho s rodiny,alebo znamych? radsej budem koktat,ale nech pamät mi sluzi ja som takeho nazoru  | já bych radši začal odznova taky... myslím že bych si rychle vzpoměl na své známé, a ještě bych jim toho tolik řekl, že bych tu hubu nezavřel aby mi to už zůstalo napořád!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mishell2626
|
Zaslal: pá leden 08, 2010 12:30 pm Předmět: . |
|
|
ja tiez, keby som aspon den mohla rozpravat bez koktania tak by som sa stretla so vsetkymi kamaratmi a rozpravala by som im vsetko co by som len chcela....ale ja to zarazujuce ze vecsina ludi tento problem nema, a plinulost reci beru ako samozrejmost, a vsetci balbutici by udelali cokoliv aby mohli aspon det rozpravta plinule... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
whatever
|
Zaslal: st únor 09, 2011 6:40 pm Předmět: Re: . |
|
|
mishell2626 napsal: | ja tiez, keby som aspon den mohla rozpravat bez koktania tak by som sa stretla so vsetkymi kamaratmi a rozpravala by som im vsetko co by som len chcela....ale ja to zarazujuce ze vecsina ludi tento problem nema, a plinulost reci beru ako samozrejmost, a vsetci balbutici by udelali cokoliv aby mohli aspon det rozpravta plinule... |
Toto.. a zriedkakedy to pochopia. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|