Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
faharanik
Založen: 8.9.2008 Příspěvky: 4 Bydliště: Moravské Budějovice
|
Zaslal: st květen 27, 2009 10:23 pm Předmět: Super |
|
|
Každopádně kdyby ta slečna byla z Brna nebo okolí, bych se s ní rád sešel a zakoktal, asi jako jedna z mála slečen by mi rozuměla:)) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pepan
|
Zaslal: ne květen 31, 2009 10:14 pm Předmět: |
|
|
o5 jsem asi vyjímka hele Před publikem mi to dělá menší problém, než když mluvím na jednu osobu. Je to něco podobného jako když mluvím sám pro sebe - s nikým konkrétně se nebavím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prady
|
Zaslal: ne červen 28, 2009 9:43 pm Předmět: |
|
|
Obdiv Petře a paní Drtinové!
S tím stresem... Někoho může vybudit k lepšímu výkonu, někoho potopí. Kdybych to měl posuzovat podle mě, tak restaurace, obchod mi nedělá problémy, dokážu se na to soustředit a i kdybych zadrhl, tak se tím nestresuji, vím že ty lidi už v životě nepotkám... Horší je to pro mě s tou prací, ať už samotné hledání práce nebo zapadnutí do kolektivu v práci. Vždy záleží na lidech... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alexandrap
|
Zaslal: po červen 29, 2009 1:34 pm Předmět: odpoved |
|
|
S tým súhlasím, mám to tiež podobné. Proste ked mi nezáleží na tom, čo si o mne ten druhý bude mysliet, je to ovela lepsie, ako ked sa rozprávam s niekým, s kým sa stretávam častejšie. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mishell2626
|
Zaslal: st prosinec 16, 2009 5:29 pm Předmět: ... |
|
|
tak u mna to je tak ze ked mam napriklad ustnu skusku tak sa nezakoktam ani raz ale ked mam niekomu hovorit nejaki pribeh tak uz je to horsie:-D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michal92
|
Zaslal: čt prosinec 17, 2009 7:28 am Předmět: Re: ... |
|
|
mishell2626 napsal: | tak u mna to je tak ze ked mam napriklad ustnu skusku tak sa nezakoktam ani raz ale ked mam niekomu hovorit nejaki pribeh tak uz je to horsie:-D |
hm mh  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|