Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kristina a B?ra Anonymní
|
Zaslal: čt duben 06, 2006 2:28 pm Předmět: pomohla vám nějaká terapie? |
|
|
Rády bychom se vás zeptaly, jestli jste prošli nějakou terapií, a jak Vám pomohla, pomohla-li.
děkujeme moc, pěkný den K a B |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jay
|
Zaslal: čt duben 06, 2006 3:05 pm Předmět: terapie |
|
|
mi osobně žádná terapie od doktoru a logopedu nepomohla,vždycky jsem si musel a musim pomoct sám... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt duben 06, 2006 7:36 pm Předmět: |
|
|
prošel jsem terapií biofeed-back i logopedickou lečbou, bez výsledku a myslím si, že tudy cesta nevede. Popravdi nevěřím, že by mi mohl jakýkoliv doktor se svými metodami pomoct. Musím se s tím vypořádat já sám, jiné řešení nevidím jako reálné. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prox
|
Zaslal: pá duben 07, 2006 2:31 pm Předmět: |
|
|
taky jsem chodil na logopedii a to dost dlouho, biofeedback jsem taky zkusil a take bez efektu.. Pak jeste nekdo navrhoval ze by do me mohli zapichat spoustu jehel a ze to urcite pomuze, ale do toho jsem nesel  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petra
|
Zaslal: so duben 08, 2006 5:20 pm Předmět: |
|
|
Chodím na logopedii, cvieím autogenní trénink, ale účinek to má vždy krátkodobý. A občas se řeč zhoršuje i přes mou snahu tu řeč zlepšit. Všechno je marné. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stoupa
|
Zaslal: út červenec 25, 2006 7:28 pm Předmět: |
|
|
po novým roce zkusím na měsíc intenzivní terapii v Žitný, 1x týdni k nikomu docházet ztratělo pro mi význam |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka
|
Zaslal: čt červenec 27, 2006 10:17 am Předmět: |
|
|
Mi terapie docela pomohla, ale byla jsem na ní když mi bylo 12 let. Ale když mluvím tak se musím pořád kontrolovat, abych nemluvila rychle a hlavně kontrolovat dýchání, což je asi nejdůležitější. člověk se toho asi někdy úplně nezbaví pořád se musí kontrolovat. též to na mi málo kdo pozná, když tedy se kontroluji! _________________ Lenka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rhett
|
Zaslal: po srpen 07, 2006 2:25 pm Předmět: |
|
|
Já chodím k logopedce od devíti, ve dvanácti jsem byl šest týdnu na lečbi. V patnácti jsem přestal kamkoliv chodit a eekal jsem, až to přejde samo. Nepřešlo, tak jsem začal opět navštěvovat skvělou logopedku asi tak před čtyřmi lety. Jisté pokroky cítím - učím se postupně pracovat s hlasem, dechem, plynulostí řeči, čtením - ale hlavně se mi zvedá sebevědomí, a to je pro balbutika nejdůležitější. prostě si nemyslet, že jsme odepsaní. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jay
|
Zaslal: ne srpen 13, 2006 8:40 pm Předmět: |
|
|
ahoj,nevíte někdo o dobrym logopedovi v Praze?někdo kdo vám pomohl...?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stoupa
|
Zaslal: po srpen 14, 2006 2:06 pm Předmět: |
|
|
já též dojíždím až z Trutnova do Žitný s tím, že pak si dám po novým roce lužkouvou formu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jay
|
Zaslal: po srpen 14, 2006 9:31 pm Předmět: |
|
|
hm....a je to tam v poho?v tý Žitný?na logopedii jsem chodil jako menší kluk...pak nic..docela to šlo..ted se to kapánek zhoršilo..
jak to v tý žitný probíhá?aco pan Drozda?má někdo zkušenostM
mějte se hezky... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jaromír1
|
Zaslal: pá srpen 18, 2006 12:46 pm Předmět: Terapie |
|
|
osobně jsem se s panem Drozdou sešel a jeho terapie, ať už písemná nebo osobní mi hodně pomohli. Je to člověk, který o koktavosti velmi mnoho zná a ví. Pokud máte někdo možnost, doporučuji setkání. _________________ Jaromír1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jay
|
Zaslal: ne srpen 20, 2006 9:25 am Předmět: |
|
|
teorie popsané na jeho web.stránkách...zní docela reálně...těžko říct
Sledujete někdo denní okolo tohoto problému na světové úrovni?
Já jsem si projíždil nějaké americké weby a všude nabízí ruzné typy přístrojku pod názvem stutter control,vypadá to jako naslouchátko....u městuje se to do ucha.... zajímavý,ale pro mi nepochopitelný...
niaká americká firma či co...má zase reklamu,že uzdraví 98% lidí...jsou tam video lidí před a po....taky zajímavý...
vuidim to na výlet do US  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Veronika
|
Zaslal: st září 19, 2007 7:06 am Předmět: |
|
|
Jak tak na to koukám,málokdo z Vás ze balbuties zbavil..
Jsem ve druháku plzeňské um-prum a při maturitě budeme dělat ústní obhajobu,chystám se jít na kineziologii a strašlivě věřim v to že mi to zmizí,nebo alespoň se to zlepší.. neb každé moje 5 slovo neexistuje bez toho abych se zakoktala.. myslíte že mi to nepomůže??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rhett
|
Zaslal: st září 19, 2007 7:45 pm Předmět: |
|
|
Držím palce!  |
|
Návrat nahoru |