Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ico
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
ico
|
Zaslal: pá leden 30, 2009 7:04 am Předmět: |
|
|
Este jedna vec, nefunguje to tak, ze si tukate len na zajakavost, musite si to rozdelit uplne dopodrobna, napr. nespravne dychanie, telefonovanie, zle zaciatky, bloky a pod. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Radek Homola
|
Zaslal: st listopad 11, 2009 12:59 pm Předmět: EFT- |
|
|
Chci se zeptat jestli někdo z balbutiků na EFT metodu vyzkoušenou sami na sobě?...četl jsem (i viděl) o tom hodně...asi přímo na koktavost tato metoda aplikovat nejde (dobré je když se daný problém který způsobuje (spíše zhoršuje) koktavost rozebere do podrobna), přemýšlel jsem kdyby se např. odstranil strach z mluvení před lidmi (EFT) metodou, tak jestli by to pomohlo na psychice tím pádem i na mluvení...jsou zde "pokusní králíčci" této techniky? popřípadě jaké výsledky se popřípadě dostavily?
Díky za vaš čas a přeji všem pevné nervy
koho to zaujmulo-mrknětě se zde:http://www.youtube.com/watch?v=zw6woFsyjHU&feature=player_embedded#
mimochodem mě osobně dané odkazy od uživatele ico nejdou stáhnout...kdo by měl zájem stihl jsem si tyto dokumenty stáhnout kdy jestě byly odkazy funkční, jsou i knihy o této technice...záleží na Vás |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ico
|
Zaslal: st listopad 11, 2009 2:04 pm Předmět: |
|
|
tie odkazy nejdu preto stiahnut lebo sendspace sluzba ulozi odkaz na tyzden, potom sa to automaticky zmaze. Ja neviem porovnat vysledky, lebo ja skusam vseliake veci a mnohe veci sa mi podarilo zlepsit ale neviem vobec ci to pricitat k EFT alebo k inym veciam |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|