Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kriška
|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 5:09 pm Předmět: Jak se ptát ?! |
|
|
Zdravím,
mám otázku na všechny (hlavně dospělé), kteří mají problém s koktavostí. Já sama nekoktám, ale ráda bych věděla, zda si přejete, aby se Vás lidé ptali na tento "probém". Jak to mám udělat, abych se Vás nedotkla nebo vas neurazila?
Předem díky z rady, názory. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Markus
|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 5:39 pm Předmět: |
|
|
Neptej se.Když si bude chtít s tebou o koktání promluvit řekne ti to. _________________ S každým problémem se dostaví energie potřebná k jeho vyřešení. -Ox
Koktavost je to co děláte,když se snažíte nekoktat. -Malcolm Fraser
Když je žák připraven,učitel se dostaví.
Mluvit je jako napít se.Prostě vezmeš sklinku a napiješ se. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tlamych
|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 8:15 pm Předmět: Dotaz na balbutika |
|
|
AHoj Kriško,
na to se nedá paušálně odpovědět. I balbutici jsou různí a každý to vezme jinak. Já jsem hodně upřímný, takže mě by se líbilo promluvit si o tom na rovinu a možná se mi pak bude mluvit i lépe. Rozhodně pokud se balbutik urazí, tak je to jeho problém. Musí se s tím naučit žít a otevřeně o tom komunikovat...to už není tvůj boj, pokud to nemyslíš nějak posměšně . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rhett
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 3:50 pm Předmět: |
|
|
Tak to já mám rád, když se mě lidé ptají na koktání - rád o tom mluvím, diskutuji, rád dělám osvětu. Ale je fakt, že to záleží na člověku - ne každý je s tím ještě srovnaný a může to spoustu lidí zranit. Držím palce.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdendaobratle
|
Zaslal: so listopad 09, 2013 11:42 pm Předmět: |
|
|
Když se mě někdo zeptá na moji řeč tak se sní začnu o tom bavit a zodpovím mu co chce ale někomu se nechce o tom mluvit ostýchá se . Mě to nevadí ale pozor si dej aby si někomu neublížila , je to nepřijemný Zdenek _________________ jsem balbutik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|