|
Balbutická komunita fórum o všem možném a koktavosti nejvíc:-)
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
radeek
|
Zaslal: ne červen 14, 2009 8:30 pm Předmět: metoda šokem |
|
|
zdravím, jsem tu úplně nový, mám stejný problém jako celé 1% lidstva, je to utrpení a tak mě napadlo, zda by to nešlo vyléčit tak, jak to (mohlo, pokud to není vrozené) vzniklo. Totiž ŠOKEM. Nemyslím žádné elektrody a tak, prostě dostat z něčeho šok, viděl jsem to ve filmu (ale tak film, že, to není skutečnost), nevím, dám příklad, půjdu spát a ráno se probudím uprostřed jezera na nafukovací madraci, nebo ve spánku mě hodit do vody, co, prostě něco nečekaného, nezkoušel někdo? Vím asi bláznivý nápad  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Markus
|
Zaslal: ne červen 14, 2009 10:23 pm Předmět: Metoda šokem twisted devil:) |
|
|
Čau chlape
Jesi je to opravdu tak jak píšeš,tak seš na dobrý cestě.Jenom si prosímtě uvědom ,že nebojuješ s nějakou cizí entitou nebo nemocí,snažící se položit tiživot do sraček,ale vlasťně sám se sebou.K tomu šoku Proč zrovna jezero?Zkus se zepatat 10 bab kolik je hodin...na začátek,ok?
Ps:Jak tě to napadlo sakra s tim jezerem:)ja se tomu směju ještě teď _________________ S každým problémem se dostaví energie potřebná k jeho vyřešení. -Ox
Koktavost je to co děláte,když se snažíte nekoktat. -Malcolm Fraser
Když je žák připraven,učitel se dostaví.
Mluvit je jako napít se.Prostě vezmeš sklinku a napiješ se. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radeek
|
Zaslal: po červen 15, 2009 3:01 pm Předmět: Re: Metoda šokem twisted devil:) |
|
|
je mi 18 a ty babky, to neni tak jednoduchý, protože mi spíš nevěří, spíš maj strach abych je neokradl no jezero bylo jako příklad, spontání
tak pěkně se píše, když člověk nemusí mluvit |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Markus
|
Zaslal: st červen 17, 2009 2:21 pm Předmět: |
|
|
Nechápu proč...Máš obecně problém s ženskýma nebo jen při oslovení na ulici? _________________ S každým problémem se dostaví energie potřebná k jeho vyřešení. -Ox
Koktavost je to co děláte,když se snažíte nekoktat. -Malcolm Fraser
Když je žák připraven,učitel se dostaví.
Mluvit je jako napít se.Prostě vezmeš sklinku a napiješ se. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radeek
|
Zaslal: st červen 17, 2009 3:04 pm Předmět: |
|
|
abych řekl pravdu, když jsem s holkou, tak mi mluvit docela jde, ale oslovení někoho koho neznám na ulici, to je problém veliký  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Giovanni
|
Zaslal: st červen 17, 2009 7:57 pm Předmět: |
|
|
prihlas sa do Jackass ,inak aj ja som dnes rozmyslal,ze by som sa mal nalakat riadne lebo odkedy som sa zlakol odvtedy zevraj koktam a aj ja si tak pamätam.Staci ze daka 150kilova baculka si bude chciet lahnut na mna,hned sa nalakam  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|