Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jirina
|
Zaslal: st červenec 16, 2008 4:34 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
myslím, že došlo k nepřesnému označení, co se týče efektivity užívání antidepresiv. Tyto léky neléčí, neostraňují koktavost, ale doprovodné projevy s ní spojené, tedy úzkost, nervozitu, strach, kterým musí balbutici čelit při každodenních komunikačních situacích (logofobii). Není to tak? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ico
|
Zaslal: čt srpen 28, 2008 11:40 am Předmět: |
|
|
Ohladom zvysovania serotoninu, nasiel som doplnok vyzivy, pricom nema negativne ucinky ako antidepresiva. Vcera som to kupil a dal si prvu tabletku a dnes som ovela viac v pohode a aj na reci to poznat. Je to L-Tryptofan |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HALiS
|
Zaslal: po září 01, 2008 12:34 pm Předmět: L-Tryptofan |
|
|
ico: zejtra si pro to du do lékárny, jsem na to zvědavej... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ico
|
Zaslal: út září 02, 2008 12:20 pm Předmět: |
|
|
No zatial co to beriem piaty den, tak som spokojny, dnes mam stav reci taky, ktory som tusim este v zivote ani nemal. Mozno je to len jednorazove, ale suplemnty som nemenil, takze to mozem pripisat len tomu l-tryptofanu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Redondo
|
Zaslal: čt září 04, 2008 10:06 am Předmět: |
|
|
Ahoj, jake beres dalsi suplementy, treba maji ve spojeni s l-tryptofanem na to zlepseni taky vliv...Jinak zadne vedlejsi ucinky na sobe nepozorujes?
Jestli to opravdu nebude pouze jednorazove zlepseni, tak by to bylo super! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ico
|
Zaslal: čt září 04, 2008 1:40 pm Předmět: |
|
|
zatial ziadne vedlajsie ucinky nepozorujem
beriem Deprim: co su antistresove tabletky volne dostupne zalozene na lubovniku bodkovanom
ginko: 30mg
aloe vera: 470mg
zensen korejsky
lecithin 1200mg
Tieto doplnky beriem uz dlhsi cas, par mesiacov, deprim asi mesiac a l-tryptofan od minuleho piatka.
Vcera vecer nejak na mna prisla mierna recidiva, troska zhorsenie reci, ale furt je to este stale lepsie ako ked som ho zacal brat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Redondo
|
Zaslal: pá září 05, 2008 11:22 am Předmět: |
|
|
Ten Lecithin jsem taky zacal pred tydnem brat, slibujem si od neho ze mi usnadni myslenkove pochody, kdyz neco vypravim....ze nebudu mit v hlave takovy zmatek, ktery obcas mivam, ale asi to chce spis trenovat soustredenost na rec a zpomalit ji obecne...
Jinak neberu nic a nikdy jsem nebral, akorat sem tam B-Komplex Forte, ale hodne nepravidelne a malo, podle toho jak se citim...
Tak zase napis az budes mit nejake nove poznatky a informace o prubehu uzivani l-tryptofanu...jsem na to docela zvedavy:-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ico
|
Zaslal: pá září 05, 2008 12:00 pm Předmět: |
|
|
B komplex forte som bral, nejaky cas ale citil som sa po nom taky malatny, tak som ho vysadil. Vcera vecer som si vzal az dve tabletky a dnes som v pohode kecal s ludmi akoby sa ani nechumelilo. Skusim ale zas brat jednu tabletku, predsa len to nie je najlacnejsia vec |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Redondo
|
Zaslal: pá září 05, 2008 12:21 pm Předmět: |
|
|
Chtel bych se jeste zeptat na jednu vec...Delas i nejake cviceni, treba logopedicke, dechove atd.? Ptam se proto, ze by to zlepseni reci mohlo byt i nejak docasne vyvolane temi cvicenimi a ne jenom tim l-tryptofanem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ico
|
Zaslal: pá září 05, 2008 12:48 pm Předmět: |
|
|
predtym ked som ho nebral tak som si cital z Mluvte ako mluvci a celkom dlho, dostal som sa az po 120ti diel, dokopy je ich tam tusim do 200. Teraz som s tym zacal ale nanovo, ked beriem tento tryptofan a som sa aj objednal u Logopedicky. Este sa snazim aj spravne dychat co je bruchom. A vlastne brat si inspiraciu od uzivatela balbutik, kedze pise, ze sa z toho dostal |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Redondo
|
Zaslal: pá září 12, 2008 2:05 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Ico, chtěl bych se zeptat jake jsou po tydnu vysledky, co jsme se tady bavili naposled...Zlepšení reci zustalo nebo to bylo pouze kratkodobe? Díky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ico
|
Zaslal: pá září 12, 2008 5:49 pm Předmět: |
|
|
Zlepsenie reci je, niektore dni je to uplne super, ze sa mi ani nechce verit a iny zas horsie ale aj to horsie je lepsie ako to bolo predtym. Vobec neviem od coho to zavisi, lebo uzivam tie iste davky, asi momentalnym rozpolozenim |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ico
|
Zaslal: út říjen 21, 2008 7:35 am Předmět: |
|
|
Takze moja rec po brati l-tryptofanu je uspokojiva, ale furt to nie je ten finalny stav, kedy clovek rozprava normalne, zacinam vo zvysenej miere robit cvicenia |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 4:44 pm Předmět: |
|
|
Ahoj
Jsem tady novy Ikdyz tady v tomhle se topim jiz přes 25 let
Naposledy jsem byl una Logopedii v breznu 2000