Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ico
|
Zaslal: ne duben 13, 2008 7:01 am Předmět: Mluvte jako mluvčí |
|
|
Nemohol by mi tuto knihu niekto prosim poslat? Prevod do ciech na ucet by ma vysiel este viac ako ta kniha a nemam paypal. Nasla by sa nejaka dobra dusa, ktora by mi to poslala. Dakujem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
scholle
|
Zaslal: ne duben 13, 2008 9:39 pm Předmět: |
|
|
jo, klidne. jak mi posles penize? prevodem na ucet?
zadny sk online bookshop ji nema? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
balbutik
|
Zaslal: čt duben 24, 2008 4:44 am Předmět: Re: Mluvte jako mluvčí |
|
|
ico napsal: | Nemohol by mi tuto knihu niekto prosim poslat? Prevod do ciech na ucet by ma vysiel este viac ako ta kniha a nemam paypal. Nasla by sa nejaka dobra dusa, ktora by mi to poslala. Dakujem |
Pokud si myslis, ze Ti neco pomuze, pak nechapu, proc je Ti zatezko dat za to par korun navic... Kdyby sis misto skemrani o knihu v poste a ted tady si to PDF nebo tistenou verzi objednal, uz bys to mel davno k dispozici a mohl na sobe pracovat. Nevim, co resis... _________________ Ten, který ještě donedávna koktal. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
magda
|
Zaslal: po srpen 25, 2008 7:08 pm Předmět: mluvte jako mluvci |
|
|
ahoj, knihu Mluvte jako mluvci som si aj ja objednala.. Priamo z vydavatelstva mi napisal jeden pan, ze na Slovensko s posielanim maju problemy, lebo na dobierku sa im knihy, resp. veci, ktore poslali, vracali po dlhej dobe spat..........cize, nikto si ich neprevzal. Napisal mi tiez, ze chystaju knihu v slovencine, a vyjde na Slovensku v rijnu, to je myslim v oktobri tohto roku (2008). Takze aj ja na nu cakam, a ked bude v predaji, kupim si ju urcite.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
foxocs
Založen: 9.1.2011 Příspěvky: 1 Bydliště: Liptovský Mikuláš, Slovakia
|
Zaslal: ne leden 09, 2011 1:53 pm Předmět: |
|
|
ahoj takže mna by zaujímalo či tá kniha vyšla aj v slovenčine ...a aj aké sú skúsenosti s nou ďakujem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
missha
|
Zaslal: čt leden 20, 2011 12:02 pm Předmět: |
|
|
yasfghfgds
Naposledy upravil missha dne po září 17, 2012 5:09 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hughito
|
Zaslal: st květen 04, 2011 7:42 am Předmět: |
|
|
Už to vyšlo aj v slovenčine ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
berhi12
|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 8:23 pm Předmět: |
|
|
http://hovorakohovorca.com/ _________________ "Všetko, čo sme, je výsledkom našich myšlienok."
Buddha |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|