Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
martinka952
|
Zaslal: ne prosinec 30, 2007 11:49 am Předmět: Čím dalej tým je to horšie.... |
|
|
Ahojky.....Neviem čím to je, ale akosi sa mi koktanie zhoršuje.....Začalo sa to na začiatku prázdnin A neviem prísť na to prečo sa to stále viac a viac zhoršuje...S alkoholom ani stravou to nemá nič spoločné, teraz práveže sa aj menej stresujem ako škole...Neviete mi poradiť čím to je?
DíKy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
drobas
|
Zaslal: po leden 07, 2008 6:46 pm Předmět: |
|
|
prazdniny sou na todle typicky...dycky se strasne tesim na prazdniny ale na druhou stranu vim, jak se mi zhorsi rec jestli budu moc odpocivat...je to tim, ze nejses tolik v kontaktu s lidma a tolik nemusis mluvit...nekolik vet za den opravdu nestaci a koktavost se zhorsuje cim dal tim vic kdyz nemluvis...a nemluvis kvuli tomu ze mluvis spatne a je to opet zacarovanej kruh :-/...me treba v techdle chvilich hodne pomaha hlasita cetba nebo neco podobnyho |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radek king
|
Zaslal: st leden 09, 2008 7:32 pm Předmět: |
|
|
pravděpodobně to bude stresovým prostředím ve škole, to známe asi každý z balbutiků, mě osobně poslední dobou to dělá velmi velký problém,ale každý se s tím musí vyrovnat, život je prostě boj btw zkus se věnovat nějakým koníčkům,nějaký odreagování, určitě to pomůže  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|