Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
philll
|
Zaslal: ne září 23, 2007 3:13 pm Předmět: podařený výlet na lysou horu |
|
|
Všechny Vás zdravím........chci poděkovat radkovi, martinovi a jeho přítelkyni za krásny výlet na lysou, ikdyž mě bolí každý sval v těle. S Radkem (Rhett) jsem se domluvili, že bychom mohli v Ostravě vytvořit svépomocnou skupinu, která by se scházela 1x za 14 dni nebo 1x měsičně, podle toho jak bychom se my členové domluvili. Tak žádám balbutiky z Ostravy a z okolí, ať se připojí a stanovíme si termín setkání a dále bychom se domluvili. Můžete navrhovat terminy a i místo setkání. Zdravím Jan Šebesta  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rhett
|
Zaslal: ne září 23, 2007 5:09 pm Předmět: |
|
|
Také děkuju Lucce, Honzovi a Martinovi, že na tu Lysou šli. Bylo to sice trošku náročnější, ale přežili jsme to!!! To je dobrá zpráva pro ty, kdo by s námi chtěli jít příště. A s tou skupinkou - jj, je to můj dávný sen - tak co vy na to?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin
|
Zaslal: út říjen 02, 2007 11:24 am Předmět: |
|
|
Já i Lucka chceme taky poděkovat Radkovi a Honzovi za výlet na Lysou horu,bylo to super,bo po horách chodíme rádi.A s tou skupinou z Ostravy a okolí je to skvělý nápad,určitě už jsme 3 Radku a Honzo.tak vyzívám také další balbutiky,aby se k nám přidali a chodilo nás na výlety a scházelo se na setkáních čím dál více.Ahoj Martin a Lucka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|