Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
acer
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lukas ...
|
Zaslal: ne září 09, 2007 10:11 pm Předmět: |
|
|
No tak musim rict, ze jsem to cirou nahodou videl v televizi (bylo to zrovna v polocase zapasu se San Marinem). Fakt je, ze se zacal smat s prvnim zakoktanim toho souteziciho, ale byl to proste smich a ne vysmech... A to, ze mu rek, ze kokta a ma chlapeckou barvu hlasu? To bylo oboji pravda. Koktal naprosto "predpisove" a zpívál minimalne sopranem... Navic se Habera omluvil za svy chovani, podle mne neudelal nic spatnyho. Pokud tam bylo neco, co se da oznacit jako svinarna, tak to byly otazky od Rolinsovy, ktera se neustale vyptavala, odkud prijel, s kym prijel, jak se jmenuje pritelkyne atd. atd. Ovsem kč vseobecnemu zklamani na tyhle otazky odpovědal naprosto plynule. Jinak, at si to prizname nebo ne, koktani je vtipny, stejne jako jiny poruchy reci viz. Kaiserovy scenky, Milan Pitkin, Life of Brian atd. Nebudu nikomu nadavat jenom proto, ze se tomu zasmal. Kdyby Habera rek, ze nepostupuje proto, ze kokta, tak by se razem v mych ocich stal nejvetsim ubozakem na svete. A ackoliv si mozna slovenskej bulvar preje senzaci, tak to, co se udalo, nic senzacnicho nebylo... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lukas ...
|
Zaslal: ne září 09, 2007 10:18 pm Předmět: |
|
|
Malem bych zapomnel, vsechna cest tomu klukovi, co tam sel, malokterej balbutik ma takovou odvahu ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nitrox
|
Zaslal: po září 10, 2007 7:39 am Předmět: |
|
|
No ja sem jim napsal do kometaruch na bleskovky.sk nejaky komentar,kde jsem za to zkrizizoval Haberu,myslim,ze jsem to posilal i sem,ale asi to spravce fora smazal.
Acer,videl si to tady?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jay
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
jay
|
Zaslal: po září 10, 2007 3:45 pm Předmět: |
|
|
čas 46:36 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jay
|
Zaslal: po září 10, 2007 3:45 pm Předmět: |
|
|
čas 46:36 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jay
|
Zaslal: po září 10, 2007 3:46 pm Předmět: superstar.sk |
|
|
čas 46:37 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klitoris
|
Zaslal: st září 12, 2007 9:54 am Předmět: Re: superstar.sk |
|
|
Ja som jednym okom zaspaval, pozeral na telku a naraz ten vytepleny debil prisiel , zozaciatku som myslel ze to uz spieva ale to sa zasekol potom mi doslo ze ou ou.
Len nam spravil hambu! Taku by som mu dal cez hubu ze by pozeral. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
honz
|
Zaslal: st září 12, 2007 10:19 am Předmět: |
|
|
Náhodou jsem toho týpka viděl a docela vpoho.Sic zpěv nic moc , ale docela good Jen nechápu pro? se furt na n?ho n?co ptali když už v?d?li že má problém s koktavostí??
Ur?it? bych vyzdvihl jeho state?nost že šel p?ed kameru s koktavostí.Nevím kolik z nás by to ud?lala...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rhett
|
Zaslal: st září 12, 2007 11:31 am Předmět: |
|
|
[quote="Nitrox"]No ja sem jim napsal do kometaruch na bleskovky.sk nejaky komentar,kde jsem za to zkrizizoval Haberu,myslim,ze jsem to posilal i sem,ale asi to spravce fora smazal.
Chtel bych k tomu dodat, ze nic neni smazano, jen je to v druhe diskusi se stejnym nazvem - acer totiz zalozil dve stejne diskuse. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rhett
|
Zaslal: st září 12, 2007 8:08 pm Předmět: |
|
|
Hm, prave jsem si pustil tu nahravku. Je mi z toho smutno. Myslim, ze te Stefan by opravdu zaslouzil odmenu za jeho odvahu - kdo z nas by tam vlezl? A ten zpev? No, opravdu nic moc - ciste, ale uplne mimo. Ale nejvic ze vseho je mi smutno z tech porotcu. :.( Meli by se nad sebou zamyslet vsichni tri. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|