Obsah fóra Balbutická komunita Balbutická komunita
fórum o všem možném a koktavosti nejvíc:-)
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

A co zaměstnání

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Balbutická komunita -> Lidé
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Martin



Založen: 14.3.2006
Příspěvky: 36
Bydliště: Havíoov

PříspěvekZaslal: st červenec 05, 2006 9:05 am    Předmět: A co zaměstnání Citovat

chci se vás zeptat,jaké zaměstnání vykonávate,jak bylo těžké bylo zaměstnání sehnat a jak jste se zařaděli mmezi ostatní zamistnance?
Jsem ze severu moravy,byl jsem rok na pracáku,práci si hledal sám každý den a už jsem myslel že tam zustanu na vždy,ale jak se říká v nouzi poznáš kámoše a ten mi dostal do bonbonárny,začátky byly dost těžké, cizí prostředí,noví lidi,z počátku jsem koktal fakt hodně a někdy ze mi nevypadlo kloudné slovo,ale časem jsem se do kolektivu zařaděl,mám tam hodně nových přátel,kteří mi berou takový jaký jsem a dost tím člověka podrží,protože né všichni jsou takoví,co si budem namlouvat.Budu rád,když napíšete taky pár oádek,jak to byly a je u vás.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
stoupa



Založen: 25.7.2006
Příspěvky: 21

PříspěvekZaslal: út červenec 25, 2006 6:58 pm    Předmět: A co zaměstnání Citovat

já dělám programátora monitorovacího systému v energetice po vysoký. Ze začátku dost maso co se týče koktavosti vs nový prostředí ale síla zvyku ... v kolektivu je stav normální, po prvním setkání všem bylo jasní o co de... při mluvení se nesnažím spěchat, a po movým roce zkusím denní nějakou lečbu na lužkovým, protože je jasný že týdenní docházení k logopedce ztratělo dávno smysl. Stopro metoda sice není, ale byl bych vul, kdybych to na 4 týdny (max) nezkusil ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rhett



Založen: 26.4.2006
Příspěvky: 156
Bydliště: Ostrava

PříspěvekZaslal: po srpen 07, 2006 2:16 pm    Předmět: Citovat

Nazdar Martine. No, ta moje úředničina je pro balbutika úplně ideální. Ale je mi jasné, že ne každý má to štěstí. chtěl bych každému říct, že se svou řečí nemá nechat vůbec omezovat. též jsem dokonce slyšel o člověkovi-balbutikovi, který je moderátorem v televizi - prostě to jde. Také se često vymlouvám na to, že koktám, a proto nemůžu dělat spoustu věcí. Ale popravdi: jsem líný a mám strach. To je špatné. NEBOJME SE a jdime do toho, co chceme dělat, co nás baví!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
HALiS



Založen: 9.11.2006
Příspěvky: 11
Bydliště: Chodov

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 10:53 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, já učim na základní škole, druhej stupeň. Ani to není nijak moc těžký, jasně, že konverzace neni nic moc, děti občas udělaj ňákej ten vtípek, ale všichni máme svoje metody, jak to svoje koktání nějak "utajit". Nejlepší ale je vlítnout do toho přímo po hlavě, moc nad tim nepřemýšlet, nebát se.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nitrox



Založen: 3.9.2007
Příspěvky: 72
Bydliště: Brno,HK

PříspěvekZaslal: st září 19, 2007 3:25 pm    Předmět: Citovat

Zdar.No,ja delam vysku a ted delam namestka redile v pilarskych zavodech.Minuly pul rok sem delal,ale mistra v tom samem podniku,takze sem mel pod sebou asi 100 delniku...Ze zacatku mazec,komunikaci se nevyhners,za den mas neco okolo 20ti telefonatu,delnici nekteri meli jen treba zakladni skolu...dost sem tam trpel,ale po nejakem case se to zlomilo a komunikace me zacala bavit,sice se nevyhnu zaseku,ale kdyz sem ty lidi poznal tak to bylo dost v pohode
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pety



Založen: 24.9.2007
Příspěvky: 1
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: po září 24, 2007 5:46 pm    Předmět: Citovat

Ahoj,
no ja bych přispěla tím, že ohledně zaměstnaní jsem měla vždy velké obavy, jak budu muset komunikovat a jestli vůbec jako koktající můžu přijít někam na pohovor. Je pravda, že koktám jen málo, občasně a mojí noční můrou jsou jako u skoro všech z nás telefony. Mám VŠ zdravotnického směru a s pacienty komunikaci zvládám, ale chci změnit profesi, zkusit něco jiného a to je malér. Anyway - už jsem nemohla býti sama se sebou, se svým strachem, tak jsem se před půl rokem rozhodla pro jámu lvovou - brigádničení v telemarketingové firmě..! Aktivní telemarketing, tím, že je to čtený skript, tak to jde, ale to překonávání strachu, a i občasné zakoktávání, to je tedy boj. Ale jde to!
Bezva stránky, je to lepší vědět, že člověk není v podobných problémech sám. Pa Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Balbutická komunita -> Lidé Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Czech translation by Azu; Revised by drake127