Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
dk8g
|
Zaslal: po červenec 08, 2019 5:43 am Předmět: Vzájemná pomoc ? |
|
|
Dobrý den nebo ahoj ,
Koukám sice že tohle forum je hodně neaktivní ,ale stejne to zkusím .
Trpím koktavosti rad bych našel někoho s kým bych mohl řeč beze strachu trénovat , můžete to být vzájemně užitečné a třeba i dojdeme i ke zlepšení .
Prosím sem mi nepište , pište mi na e-mail : dk8g@seznam.cz
Diky a těším se na případně setkání
D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdendaobratle
|
Zaslal: so červenec 20, 2019 8:29 pm Předmět: Re: Vzájemná pomoc ? |
|
|
dk8g napsal: | Dobrý den nebo ahoj ,
Koukám sice že tohle forum je hodně neaktivní ,ale stejne to zkusím .
Trpím koktavosti rad bych našel někoho s kým bych mohl řeč beze strachu trénovat , můžete to být vzájemně užitečné a třeba i dojdeme i ke zlepšení .
Prosím sem mi nepište , pište mi na e-mail : dk8g@seznam.cz
Diky a těším se na případně setkání
D |
aho ahoj taky trpím koktavostí a chtěl bych si s někým popovídat. trenuji dva kluky čos i mne to pomáhá , rád bych se stebou rád popovídal , myslím že by se na obě strany by to pomohlo, zdenek březina , jestli budeš chtít tak uděláme několik tréninků , odepiš _________________ jsem balbutik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
8989
|
Zaslal: čt září 12, 2019 11:55 am Předmět: |
|
|
Také bych měl zájem si takhle vzájemně vypomoci můj e-mail je dikapa12@seznam.cz . Muze mi napsat kdokoli by měl zájem o vzájemně trénování . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdendaobratle
|
Zaslal: čt září 26, 2019 6:34 pm Předmět: |
|
|
8989 napsal: | Také bych měl zájem si takhle vzájemně vypomoci můj e-mail je dikapa12@seznam.cz . Muze mi napsat kdokoli by měl zájem o vzájemně trénování . |
Ahoj promin , že jsem se neozýval moc na pc ted nechodí.Ale jsem rád , že ses ozval .mám taky vadu řeči jak jsi zpozoroval dle příspěvků na bal.komunitě, moc rád bych s tebou komunikoval musíme se domluvit jak se spojíme, nejlepší přes skype . Já bydlím na vysočině asi 20 km od Pelhřimova. Jestli máš zájem o tréning tak to můžem zkusit, já budu rád taky myslím, že si navzájem pomůžeme. Můžeme si zavolat nebo napsat. s pozdravem Zdenek _________________ jsem balbutik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|