Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lesja
|
Zaslal: po květen 09, 2016 6:13 pm Předmět: Prosba o pomoc s bakalářskou prací |
|
|
Dobrý den,
Studuji speciální pedagogiku zaměřenou na logopedii a surdopedii na Univerzitě Hradec Králové a pro svou nadcházející bakalářskou práci jsem si zvolila téma Kvalita života dospělých osob s diagnózou balbuties.
Vidím, že se zde takové prosby množí, ale přesto bych Vás ráda poprosila o vyplnění online dotazníku, který obsahuje otevřené odpovědi.
Vyplnění má pro mě mimořádnou důležitost a bude Vám náležet můj velký vděk, protože nalézt ochotné respondenty je nesnadné.
Zde je odkaz na dotazník. Veškeré instrukce najdete v něm.
http://goo.gl/forms/SD622OZWMgf3eFqw1
Předem děkuji všem.
Naposledy upravil Lesja dne čt květen 26, 2016 10:54 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mojžíš 2
|
Zaslal: po květen 16, 2016 5:24 pm Předmět: |
|
|
Tohle mi tedy jako online dotazník nepřijde. Kromě toho by mě zajímal praktický přínos tohoto výzkumu. Především jestli to zvýší šanci balbutiků na získání částečného invalidního důchodu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lesja
|
Zaslal: čt květen 26, 2016 10:57 pm Předmět: Úprava formuláře |
|
|
!!!!!!!!!!!!!
Zdravím,
dodávám přívětivější formu dotazníku, která od vás nevyžaduje žádné stahování a odesílání na email.
Tímto edituji hlavní příspěvek a vkládám nový odkaz. V případě Vašich dotazů je stále k dispozici můj email.
Ti, kdo již dotazník vyplnili ve staré verzi, nemusí vyplňovat znovu.
Děkuji všem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|