|
Balbutická komunita fórum o všem možném a koktavosti nejvíc:-)
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
DanSch
|
Zaslal: ne říjen 04, 2015 12:55 pm Předmět: Aké sú vaše očakávania od terapie, alebo tréning? |
|
|
Zaujala ma správa od môjho známeho, že napriek absolvovaní známej terapie plynulosti reči sa vrátil naspäť k rečovým blokom. Rozhodol som sa túto tému preskúmať. Vyspovedal som ho. Jeho, aj iného, úspešného absolventa tejto terapie. V čom bol medzi nimi rozdiel?
http://goo.gl/ps2QfW _________________ Real-life Females |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jendakaf
|
Zaslal: po říjen 05, 2015 8:02 am Předmět: |
|
|
Ahoj. Přečetl jsem si článek a ještě pár dalších. Líbí se mi tvůj přístup ke koktavosti. Vidím to totiž úplně stejně. Já sám dokážu mluvit úplně bez bloků. Ty se objevují až v různých sociálních situacích, takže tohle je vyloženě o psychice a osobnosti. Logopedie nemá význam, nepotřebuji se učit znovu mluvit, jen potřebuji ovládnout emoce, resp. začít myslet jinak.
Rád si přečtu ještě více z tvého webu.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|