Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rasťo - Prešov
|
Zaslal: čt září 06, 2012 4:40 pm Předmět: Telefonovanie |
|
|
Mám problém telefonovať s niekým koho číslo nepoznám, vždy sa hrdlo stiahne a neviem si poradiť... Ako na to? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frciiik
|
Zaslal: čt září 06, 2012 8:54 pm Předmět: |
|
|
Mám úplně stejný problém, telefon je pro mě naprosté tabu. Radši pojedu 50km a vyřídím to osobně, než někam volat. Už jenom přijmutí hovoru mi dělá problémy, natož někam volat. Když přijímám hovor,tak mi trochu pomáhá chodit.. no, chodit... jak sem se tak minule pozoroval, tak to byl spíš poklus, lítal sem po baráku tam a zátky jak splašený Už delší dobu si říkám, že kamarádům místo psaní sms začnu volat. Oni ví že koktám, takže v telefonu je to nepřekvapí a já se tak snad aspoň troch přestanu toho telefonu časem bát. ALe nějak jsem to ještě nezrealizoval. Akorát to chce asi hodně volných minut )))) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
drake
|
Zaslal: pá září 07, 2012 8:19 am Předmět: |
|
|
Já když volám někomu cizímu, tak strašně koktám. Ale když volám známým, tak mluvím "normálně". A když mi volá někdo koho neznám, tak se první trochu rozdýchá (protože se mi většinou sevře hrdlo) a pak to zvednu a řeknu dobrý den a potom nekoktám. Když mám mluvit osobně s cizími, tak strašně koktám, ale když volám s cizími, tak nekoktám.
Takže se skuste první rozdýchat, třeba vám to taky pomůže. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mayko
|
Zaslal: so září 08, 2012 12:23 pm Předmět: Re: Telefonovanie |
|
|
Rasťo - Prešov napsal: | Mám problém telefonovať s niekým koho číslo nepoznám, vždy sa hrdlo stiahne a neviem si poradiť... Ako na to? |
napiš mi do spravy tvoje čislo a ja ti z práce zavolam môžeš si skušať "otváranie" hrdla  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdendaobratle
|
Zaslal: so listopad 09, 2013 10:12 pm Předmět: |
|
|
Ahoj taky mě dělá volání někdy problémy , tak trochu chodím ale pomáhám si houpáním kolenou, když jsem nejistej ale když jsem v pohodě tak mě to problém nedělá a mluvím dost dlouho. Ale nesnáším když při volání slyším na druvé straně ozvěnu to mě hrozně plete nesmím na to myslet a poslouchat to, Ještě jsem si nezvyk na svůj hlas mluvy. _________________ jsem balbutik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|