Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
drobas
|
Zaslal: so říjen 04, 2008 1:35 pm Předmět: Logopedie v Praze? |
|
|
Zdravim,
pzacal jsem studovat v Praze VS a zacinam se koukat po nejaky pekny logopedii...muzete mi neco doporucit? (neco s cim mate treba osobni zkusenosti)
samozrejme bych chtel aby tam se mnou neco delali ...placeno pojistovnou samozrejme, jako student nemam sanci si to hradit...
P.S. zaujala me napriklad http://www.logoped.cz/ (vypada to hodne pekne az na to, ze je to hrazeno osobne :-/) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pepan
|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 12:49 pm Předmět: Re: |
|
|
Hojhoj, tak soukromá klinika Logo je i v Brně. Chodím tam a hradí mi to pojišťovna. Pochopitelně jsem musel donést potvrzení od lékaře. Nejjednodužší by asi bylo tam zajít a zeptat se. V Brně je hodně příjemnej personál. Myslím že v Praze to nebude jinak. |
|
Návrat nahoru |
|
|
miiiira
|
Zaslal: st listopad 26, 2008 10:20 am Předmět: |
|
|
Ahoj!Ja jsem byl letos v zacatkem leta hospitalizovan na mesic na foniatricke klinice na Praze 2!Kdyz me po mesici propousteli tak jsme z toho mel smisene pocity..V dobe hospitalizace jsme jezdil na vikendy domu a pri setkani s kamarady,me bylo receno,ze vubec nekoktam,ze me nepoznavaj!Bohuzel po konecnem propusteni a navratu do prace se vratilo vse do starych koleji!Ale bylo videt,ze kdyz clovek chce a snazi se mluvit plynule a dava si na to pozor tak to jde!Abych se vratil k tve otazce tak si myslim,ze tam je i denni logopedie na kterou se da dochazet!Myslim si,ze tam je kvalifikovany personal,ktery by ti mohl pomoci a je to vse hrazeno pojistovnou!Hodne stesti |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pavla
|
Zaslal: ne leden 25, 2009 7:56 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, já docházím na soukromou kliniku Logo v Praze na Karlově náměstí a nemůžu si na nic stěžovat. Jsou strašně příjemní a milí a vycházejí mi ve všem vstříc. Je to zkus. Já to mám hrazené pojišťovnou, takže ušetřím 500 za každou návštěvu Tak přeju hodně štěstí při hledání |
|
Návrat nahoru |
|
|
balbut
|
Zaslal: čt červenec 09, 2009 7:58 pm Předmět: LOGO |
|
|
Ahoj všem,také jsem začal chodit na soukromou kliniky LOGO v Praze na Karlové náměstí a nemůžu si vůbec stěžovat.Už jsem stihl i diagnosticko-terapeutický pobyt v Brně a jsem nadšený.Hezké ubytování,dobré stravování,fajn lékaři a příjemný personál.Cítil jsem se tam moc dobře.Ještě jsem nezažil,aby mi tolik lidí chtělo upřímně pomoci.Vřele všem pobyt doporučuji.Po skoro 15 letech mám správně diagnostikovaný problém a moje přezdívka už není aktuální.Konečně vím,jak s tímto problémem bojovat.Vydejte se také na cestu a zkuste po ní kráčet jako já. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Oreme
|
Zaslal: po červenec 13, 2009 9:31 pm Předmět: |
|
|
Já jsem něco přes rok chodil na foniatrickou kliniku k paní doktorce Škodové, pak jsem se kvůli studiu přestěhoval jinam. Každopádně můžu jen doporučit. Kdyžtak můžu poskytnout i kontakt, pokud bys chtěl. |
|
Návrat nahoru |
|
|
balbut
|
Zaslal: st červenec 15, 2009 7:43 pm Předmět: LOGO |
|
|
Ještě doplním,že v LOGU na Karlově náměstí je moc příjemná a hezká sestřička na recepci.Moc mi to tenkrát pomohlo,úplně ze mě ten stres spadl. Poprvé jsem se tam byl objednat osobně a obával jsem se, co mě tam čeká.Vždy si teď na recepci hezky popovídáme.
Jinak pánové,to vás bude zajímat,je tam hezká mladá a šikovná paní doktorka. |
|
Návrat nahoru |
|
|
sadlos
|
Zaslal: út leden 29, 2013 5:14 pm Předmět: |
|
|
logoped se hledá v praze poměrně těžko, minule mě asi tři odmítli. Ale paní šimková v Praze je dobrá, naučila všechno a najde si na tebe 100% čas... Zkus jí... Zkus jí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|