Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jenda
|
Zaslal: út listopad 15, 2011 1:35 pm Předmět: Pan Drozda |
|
|
Dobrý den, našel jsem na internetu stránky pana Drozdy. Máte s ním někdo nějaké zkušenosti? Díky Jenda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda
|
Zaslal: st listopad 16, 2011 9:01 am Předmět: |
|
|
Omlouvám se byl jsem z toho docela natěsenej, tak jsem se ani neobtéžoval to tady pořádně prozkoumat, takze s panem Drozdou nemáte dobré zkušenosti. On právě píše, že má první hodinu terapie zdarma, tak nevím jestli to nemám zkusit, nebo je to jen ztráta času.
co říkate někdo na tyhle stránky, popř. byl jste někdo osobně na kurzu?
http://www.novamluva.cz/
asi bych do toho šel, ale je to až v třinci a to bych jako pražák už chtěl mít aspoň malou záruku, že mi to něco dá.
Díky za reakce Jenda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gogo
|
Zaslal: st listopad 16, 2011 1:45 pm Předmět: |
|
|
Já osobně bych byl pro založení samostatné republiky s názvem Balbutická federace s formou oligarchické vlády. Její území bych zasadil do prostoru bývalého lužického markrabství. Osvobodili bychom tím tak slovanské obyvatelstvo, které je už dlouhá léta pod jhem německých agresorů. Úřední řečí by byla balbučtina. Sjednoťme tedy své síly nad lepší budoucností a vydejme se za vznikem tohoto nového státního zřízení. V případě odporu světové veřejnosti neváhejme použít i tvrdou sílu. V novém státě budeme všichni stejní a budeme žít plnohzodnotný život bez předsudků. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|