Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zdendaobratle
|
Zaslal: st listopad 06, 2013 5:31 pm Předmět: Koktavost ve stáří |
|
|
Ahoj konečně se my podařilo se připojit na tyto stránky asi po dvou měsicích ale povedlo . Konečně jsou tu stránky pro balbutiky neb pro koktavý zadrhávajicí atd. Jsem taky balbutik a co jsem čet dopisy tak se hodně shodují, je my 55 let a koktavost mám od malička byl jsem 2 x v Praze v Kobylisý pro vadně mluvicí , tam mě dali terapií dohromady a už to záleželo jen na mě . Největší je lenost ale tyto stránky mě znovu nastrartovali a začal jsem na sobě pracovat Zdenek. _________________ jsem balbutik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tanka
|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 11:57 am Předmět: držím palce |
|
|
Vitajte v komunite
Balbuties je zrejme celoživotný boj, sú obdobia lepšie a horšie, ale motivácia a chuť na sebe pracovať musí byť stále.
prajem veľa síl a úspechov  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdendaobratle
|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 9:39 pm Předmět: Re: držím palce |
|
|
Tanka napsal: | Vitajte v komunite
Balbuties je zrejme celoživotný boj, sú obdobia lepšie a horšie, ale motivácia a chuť na sebe pracovať musí byť stále.
prajem veľa síl a úspechov  |
Děkuji za přivítání do fóru balbutiku, boj se řečí je boj . Každý to to má nasměrovaný trochu jinak ,někdo mluví hůře a někdo zase lépe , to asi žádnej neovlivní ale ovlivní jak se k tomu to problému kdo postaví a začne na sobě makat. _________________ jsem balbutik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|