|
Balbutická komunita fórum o všem možném a koktavosti nejvíc:-)
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mareek.92
|
Zaslal: so září 08, 2012 11:04 am Předmět: škola |
|
|
Zdravím mám za sebou střední školu a teď od září jsem začal studovat vyšší odbornou školu a chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s ústními zkouškami. K maturitě jsem si musel shánět nějaký papír, aby mi prodloužili čas zkoušení To jsem ale nakonec nepotřeboval, protože jsem vše zvládl do určených 15ti minut. Ale nevím, jak to bude tady. Přemýšlím o tom, že bych se o svém koktání zmínil učitelům, ale vůbec nevím, jestli to udělat. Co myslíte? vezmou to u zkoušek v úvahu, nebo budu opět potřebovat nějaký papír? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zoranka
|
Zaslal: po září 10, 2012 2:55 pm Předmět: |
|
|
Na vysoké to je jinak. Myslím, že to nemusíš nikomu říkat (jak chceš). Prostě se přihlas na termín, kde je málo lidí - tam to bývá klidnější, vyučující nespěchají. Záleží také na tom, co studuješ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|