Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
DanSch
|
Zaslal: út červen 23, 2015 11:32 am Předmět: Čo ste si vy zobrali z filmu Kráľova reč? |
|
|
Čo ste si zobrali vy z tohoto filmu?
Možno niečo takéto ako v tomto článku? Ja viac menej aplikujem všetky. Podeľte sa aj vy, aký to malo na vás vplyv.
http://goo.gl/XphnXG _________________ Real-life Females |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdendaobratle
|
Zaslal: st prosinec 30, 2015 3:58 pm Předmět: filmu Kráľova reč |
|
|
Ahoj minulý týden jsem 2 krát koukal na film králova řeč.Hodně mě to oslovilo, v českým dabinku perfekně na dabovaný, hodně věrně . Předstoupit před dav a zažít mluvit , úplně jsem se vžil do jeho situace mýt na čele pot stres atd. Konečně někdo tady natočil film s touto tématickým proplémem s vadou řečí. Ty pauzy jak měl označené ty i já používám hodně to pomáhá. V tvých článcích to tam hidně rozebíráš a dobře , jsou to dobré články . Rád jsi je čtu. Ten film se my velice líbí i se kněmu vracím hodně mě oslovil. Ty grimasy uvolněníi když v nadávkách nebo ve formě zpěvu ale clověk si takhle uvolní a jakmile se rozčílí hned jde vada stranou a mluvíš plynule a pak když se uklidníš tak začneš zadrhávat a jseš nervozní. Jinak se měj a piš je to zajímavé a poučné Zdenek _________________ jsem balbutik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|