Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
radek king
|
Zaslal: út březen 04, 2008 7:03 pm Předmět: balení holek |
|
|
zajímalo by mě, jak jako balbutici balíte holky? dělá vám to občas problém nebo prostě jdete do toho přímo? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jay
|
Zaslal: st březen 05, 2008 7:16 pm Předmět: |
|
|
ahoj...při balení holek je to většinou s mojí řečí v cajku...Mnoho mi jich pak řeklo,že si toho všimlo až později..Někdy to dokážu dobře zakamuflovat...
A vůbec mluvení s jedním člověke mi nedělá až takový problém..ale mluvení před kolektivem lidí to si radši nedávam,že bych někde začal vykládat nějakou vtipnou historku..
Každopádně holky to většinou vezmou v pohodě..
peace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radek king
|
Zaslal: st březen 05, 2008 8:09 pm Předmět: |
|
|
mám taky podobnou zkušenost s holkami, při mluvení s nimi nejsem ani moc nervózní a dá se říct, že koktavost je naráz pryč hodně mi pomáhá smát se při mluvení, to se pak člověk uvolní a hned se mluví lépe takže doporučuji nebát se toho i když je člověk balbutik  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
scholle
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 10:40 pm Předmět: |
|
|
jay napsal: | ahoj...při balení holek je to většinou s mojí řečí v cajku...Mnoho mi jich pak řeklo,že si toho všimlo až později..Někdy to dokážu dobře zakamuflovat...
A vůbec mluvení s jedním člověke mi nedělá až takový problém..ale mluvení před kolektivem lidí to si radši nedávam,že bych někde začal vykládat nějakou vtipnou historku..
Každopádně holky to většinou vezmou v pohodě..
peace |
musim naprosto souhlasit. jeste nevim jak zacit hovor s neznamou holkou, ale jak uz mluvime tak to zvladam pomerne dobre. zvlast me vyhovuje kdyz je ona ukecana  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nitrox
|
Zaslal: út březen 11, 2008 11:40 pm Předmět: |
|
|
Ja holky nebalim,ony bali me:))) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
scholle
|
Zaslal: pá březen 14, 2008 10:44 pm Předmět: |
|
|
Nitrox napsal: | Ja holky nebalim,ony bali me:))) |

aj to je dobra technika  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peťa
|
Zaslal: so březen 15, 2008 2:40 pm Předmět: |
|
|
Já je ani balit radši nezkouším. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
scholle
|
Zaslal: ne březen 16, 2008 12:42 pm Předmět: |
|
|
Peťa napsal: | Já je ani balit radši nezkouším. |
ja taky nikdy nezacinam, ale v podstate je to jen o zvyku. nejdriv ji poznat nekde mezi lidma (potazmo icq, ale tam se to nesmi prehanet), ale pak s ni potrebuju byt sam abysme si pokecali.
kolik ti je? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peťa
|
Zaslal: ne březen 16, 2008 1:48 pm Předmět: |
|
|
21 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
scholle
|
Zaslal: ne březen 16, 2008 11:19 pm Předmět: |
|
|
to je v pohode, me je triadvacet a jsem porad stejne marnej jak v jednadvaceti . podle me je dobry se vyskytovat proste tam kde jsou prirozene i kocky: skola, sport, brigady - v zahranci idealni, v anglii jsem potkal spoustu skvelejch holek vcetne byvale pritelkyne (a spoustu balbutiku )
taky me prijde, ze cim vic se clovek snazi ziskat zenu, tim stejne to sice jde, ale hur se potom citi. pred rokem bych tyhle kecy moc nebastil, muzes si to prebrat po svem.
jak rikal jay, holky to casto nepoznaji a hlavne to neresi. moje byvala si vsimla ze jeji dlouholety znamy/kamarad je balbutik az kdyz jsem ji to rekl, a me na to stacilo par minut
navic mam plno kamosu, co jsou taky bez holek, nebo je nebali a s reci nemaji problem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luckyna20
|
Zaslal: po duben 07, 2008 11:24 am Předmět: |
|
|
Taky si myslím že to holky moc neřeší a pokud jo tak je to jejich problém.Mě nevadí že mám přítele balbutika.A co se týká balení,bylo to hned,jedno rande a padli jsme si do oka a vůbec mě nevadilo že jsme toho moc nenamluvili....při druhém rande to bylo už lepší.No a už jsme spolu přes rok  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hegi
|
Zaslal: čt květen 22, 2008 7:37 pm Předmět: |
|
|
ma nekdo nejakou radu jak zacit nebo jak po prve navazat kontakt?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nitrox
|
Zaslal: čt květen 29, 2008 6:50 pm Předmět: |
|
|
Hegi
nesmis to nejak resit..musis na to proste vletnout....ja sem ted konecne nasel novou pritelkyni,ktera nema v hlave seno... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
scholle
|
Zaslal: pá květen 30, 2008 6:56 am Předmět: |
|
|
Nitrox napsal: | Hegi
nesmis to nejak resit..musis na to proste vletnout....ja sem ted konecne nasel novou pritelkyni,ktera nema v hlave seno... |
hmmm blahopreju!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nitrox
|
Zaslal: pá květen 30, 2008 4:28 pm Předmět: |
|
|
scholle
No,kdo vi jak to bude..preci jen se blizi leto...tak za hormony nerucim:) |