Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Janina F.
|
Zaslal: čt duben 19, 2007 9:46 am Předmět: Skupinová sezeni balbutiku |
|
|
Ahojky,chodím už rok a pul na foniatrickou kliniku v Žitné.před dvěma měsíci tam odstartovali skupinová sezení balbutiku.Poslední sezení bylo 17.4.2007, účastnila jsem se ho po druhé.Poprvé jsem se styděla tam jít, protože jsem se bála, že budu muset vstát,představět se a tak dále .Naštěstí nás logopedieky vzájemně představěly a bylo to v pohodě.To sezení má něco do sebe .Na tom druhém jsme se už všichni celkem uvolnili a nezastírali nic a dokážeme o tom mluvit i před jinýma osobama než jen před svou logopediekou(logopedem) .Máte někdo taky zkušenost s nějakým skupinovým sezením?Janina F. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fuga
|
Zaslal: čt duben 19, 2007 12:09 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, se skupináeem zkušenost nemám , ale docela bych to prubnul. Je to normálně přístupný - pro příchozí (po předchozí "registraci") nebo musím být pacientem nějakého tamního / přespolního logopeda / foniatra ? Dík za info, Petr |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lukas ...
|
Zaslal: čt duben 19, 2007 4:05 pm Předmět: |
|
|
No tak nemam zkušenost se setkáváním pod dolhedem logopedu, ale v Praze se už +- rok pravidelně scházíme po hospodách. při vší úcti k logopedum, oek bych, že jsou lepší setkání přátelštijší a miň oficiální než centrálni řízený s dohledem (nejsem asi objektivní, protože těch řízených jsem se ještě neúčastnil, ale tahle forma mi přijde ideální) Kdyby měl někdo zájem se přidat, tak ať kontaktuje Honzu, kterej to organizuje - mail má v nějakým jiným topicu tady na fóru |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Honza
|
Zaslal: čt duben 19, 2007 8:24 pm Předmět: |
|
|
Jasně! Budeme rádi, když se s náma setkáte. Máme to tam trochu genderovi nevyvážený, taky bychom rádi poznali nějaké balbutieky.. : )Nechcete s náma někdy jít, Pavlo, Kate nebo Janino? Nám ta setkání přijdou hodně přínosná..Ahoj, Honza |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Janina F.
|
Zaslal: pá duben 20, 2007 11:35 am Předmět: |
|
|
přijdu moc ráda,záleží také na tom v kolik hodin ty "dýchánky" míváte . Jsem totiž docela pracovně vytížená a pracuju v noci.Zatím páeek  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
daraj
|
Zaslal: ne duben 22, 2007 3:46 pm Předmět: |
|
|
takže já jsem dalším účastníkem těchto sezení a popravdi se mi hodně líbí. Myslím, že je tam příjemná atmosféra a dohled logopedek považuji za velmi přínosný, protože aspoň u mně navodí trošku "nervozitu" a tak mám poíležitost se s tím nějak vyrovnat - v hospodě by už to bylo určitě jiné (i když pokud mi to učení dovolí tak bych taky rád posílil i vaše setkání).
Minule jsme třeba četli před všemi text a pro mi to byla velmi dobrá zkušenost.
Fuga: primárni je posezení asi určeno pro ambulantni docházející klienty, ale mohu se optat logopedky jak by viděla tvoji návštěvu...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|