Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Trucker.David
|
Zaslal: út duben 10, 2007 8:40 am Předmět: Lék na zmírnění kotání |
|
|
Asi před několika lety jsem užíval lék jménem GUAJACURAN.
Kdy se lék používá?Guajacuran se používá při duševním napětí, úzkosti, trémi, nervoziti
před menstruací, bolestech hlavy podmíniných duševním napětím a zvýšeným napětím šíjových svalu.
přípravek se používá u dětí starších 6 let a u dospělých...
No jinými slovy to zabrani, aby vlastně vznikl nějaký blok ty svaly se v krku tak nesepnou a stále mužete pomalu mluvit, neříkám že nekoktáte, ale mluvíte plynule a žaden nepříjemný pocit nějakého tlaku......
Není to, ale žáden oblbovák je to o dost mírnější.
u mě to fungovalo tak já to bral měsíc a ueinky po prvních pár dnech superní řeč stačí to brát měsíc pak přestat a ta řeč vám v pohodě vydrží tak další měsíc ono se to stejně nemuže být stále. Omo to pak to tělo je proti tomu imunní a nefunkuje to prostě pauza 1-2 měsíce a zase začít......nevím jak to na koho ueinkuje ale jako mluvil jsme po tom pomalu 2 měsíce superni plynule a stačí to brát měsíce jen se nesmí u toho moc pít alkohol a práce ve výškách................................................................................................................................................................................................................no není to nic moc návakového je to o dost slabší než nějaké antidepresiva.....dávám odkaz jinak....předepíše jaký koliv lékař.
http://www.lekarna.cz/p/leky-volne-prodejne/guajacuran-drg-30x200mg-blistr/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kate
|
Zaslal: út duben 24, 2007 7:08 pm Předmět: |
|
|
čau, a nejseš po tom nějak zesláblí nebo malátný.
A myslíš si, že tohle je skutečně cesta k tomu, jak se s tím vyrovnat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jenda15
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Honza
|
Zaslal: st květen 02, 2007 10:14 am Předmět: |
|
|
Já to chvíli taky zkoušel, ale výsledky spíš krátkodobý (asi placebo efekt), osobně bych tadyten smir lečby nedoporučoval... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nick Twisp
|
Zaslal: pá květen 04, 2007 9:57 pm Předmět: léky nebrat |
|
|
léky nebrat |
|
Návrat nahoru |