Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ico
|
Zaslal: ne listopad 01, 2009 1:50 pm Předmět: |
|
|
Rhett napsal: | . A nehaž všechny kluky do jednoho pytle  |
Presne, niektori maju radi namalovane fifleny len cez jar a leto  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivca93
|
Zaslal: po listopad 02, 2009 7:58 pm Předmět: :-) |
|
|
nj máte pravdu, všichni nejsou takový....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ico
|
Zaslal: út listopad 03, 2009 9:34 am Předmět: |
|
|
hlavne aby vedela varit a dokazala opravit zachod  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Giovanni
|
Zaslal: út listopad 03, 2009 6:20 pm Předmět: |
|
|
inak vela dievcat si mysli ze kazdy chlapec chce "fifleny"urcite to nie je pravda ani u mna,jasne kazdy si pozre krasne zeny ,ale urcite by som nechcel vazny vztah s dakou"playboykou"namyslene a maznave dievcata nemam rad a mas pravdu Ico mala by vediet varit,postarat sa o rodinku cize manzela a deti.To je hlavne a nie ze ma väcsi zadok,alebo male prsia atd ...to je vedlajsie a krasa raz pomynie SORRY ZA OT  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ico
|
Zaslal: út listopad 03, 2009 8:29 pm Předmět: |
|
|
sakra to sa tu nik nezastane tych vyfintenych dievcat ktore v skrytu duse tuzia po normalnom chlapovi, ktory by ich mal rad pre ich vnutro , kam ten svet speje |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Giovanni
|
Zaslal: st listopad 04, 2009 2:55 pm Předmět: |
|
|
pockaj vyfintene dievca moze byt aj normalne,ktore nie je namyslene,vie varit,postarat sa o rodinku a nie je jej prvorada zabava....take zastavam ...ale tie fifleny,ktore chcu byt ako Hiltonka to nie,to je jedno ze aka je hlavne nech je normalna a nie namyslena  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ico
|
Zaslal: st listopad 04, 2009 3:08 pm Předmět: |
|
|
a este sme zabudli, ze nemusia mat ani velky zadok a male prsia  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivca93
|
Zaslal: so listopad 07, 2009 12:15 pm Předmět: Ivca |
|
|
tak to já zvládnu uvařit tak nanejvíš špagety a nebo něco lehkýho podle dobře vysvětlenýho receptu .... ale záchod teda nedovedu opravit, to obvykle dělají kluci nebo manželé z toho jsme my děvčata od téhle práce ušetřeny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Giovanni
|
Zaslal: so listopad 07, 2009 3:33 pm Předmět: |
|
|
ja opravit zachod od partnerky nevyzadujem ale to aby mi navarila dobry obed to ano takze Ivca93 uc sa varit a piect,raz urcite budes mat vlastnu rodinu a ty budes "zienka domaca" a nie manzel. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ico
|
Zaslal: so listopad 07, 2009 5:32 pm Předmět: |
|
|
ja ze uz emancipacia dorazila aj k vam, kde aj zeny opravuju zachody  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sissi
|
Zaslal: po únor 13, 2012 9:14 pm Předmět: Re: MŮŽE HYPNOTERAPEUT ODSTRANIT KOKTAVOST? |
|
|
Ivca93 napsal: | Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli někdo máte nějaké zkušenosti s hypnózou. Teta mi říkala, že se dá koktavost během pár sezení odstranit. Kdyby někdo měl nějaké zlepšení a zkušenosti s hypnoterapeutem, mohl byste mi na něj prosím dát kontakt?  |
Tiež som to chcela vyskúšať, a tak som sa na to spýtala psychologičky... povedala že to nedoporučuje, pretože to môže vyvolať halucinácie a podobné veci... veľa pacientov z psychiatrie pred vznikom problémov skúšalo hypnozu, inak povedané skôr môže uškodiť ako pomôcť... dosť ma to sklamalo... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gogo
|
Zaslal: st únor 15, 2012 9:20 pm Předmět: |
|
|
Ale vždyt se takhle provádějí analýzy pacientů, co mají trauma z dětsví ne? Já myslel, že je to běžná praxe. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|