|
Balbutická komunita fórum o všem možném a koktavosti nejvíc:-)
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Zkoušeli jste kineziologii? |
Ne |
|
62% |
[ 5 ] |
Ano, mluvení bylo lepší |
|
12% |
[ 1 ] |
Ano, ale žádný změny s mluvením nebyly |
|
12% |
[ 1 ] |
Ne, ale chci to v budoucnu zkusit |
|
12% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 8 |
|
Autor |
Zpráva |
Ivca93
|
Zaslal: čt únor 18, 2010 7:49 pm Předmět: kineziologie |
|
|
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo máte zkušenosti s kineziologií? Protože jsem v jednom článku četla, že jednomu pánovi celkem pomohla, teda ne uplně, ale bylo to o hodně lepší. Jestli někdo má něco o tom a zkoušel to, nemůže mi napsat, jestli jste se cítili víc sebevědomější a poté neměli tolik strach mluvit s lidmi?? Chtěla bych to totiž zkusit, ale maminka tomu nevěří. Tak jsem slíbila, že se zeptám Vás,kteří možná máte s tím větší zkušenosti. Děkuji |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ico
|
Zaslal: pá únor 19, 2010 8:47 am Předmět: |
|
|
Ja som to skusil dva krat, malo to vzdy len ciastocny efekt, nejaky cas, som mal lepsiu rec, ale potom sa tovratilo do normalnu, cize podla mna je to strateny cas a peniaze, ale ved skus mozno ty budes mat lepsiu odozvu na to |
|
Návrat nahoru |
|
 |
máma
|
Zaslal: ne únor 21, 2010 1:55 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Ivčo, já jsem se na kineziologii ptala naší logopedky a ta říkala, že klidně můžu hodit peníze z okna a účinek bude stejný jako po návštěvě kineziologa. Kamarádka tam byla se synem, ne teda v souvislosti s balbuties, ale dozvěděla se, s čím si jeho pradědeček rád hrál v dětství a jiné zajímavosti, ale jejich problému to nepomohlo. ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivca93
|
Zaslal: ne únor 21, 2010 8:25 pm Předmět: |
|
|
aha děkuji, no já jsem právě nechtěla odstranit to koktání (teda kdyby to šlo, tak bych tam šla určitě) ale hlavně ten strach z mluvení před lidmi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|